MHP KADIN KOLLARINA ATAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı'na Nebahat Kolar atanırken, Yönetim Kurulu Pamuk Aydın, Sebiha Başpınar, Beydiye Taş, Gönül Çörüş, Nejla Yavaş, Semra Ülker, Ayfer Altınöz, Simge Doğan, Nuray Güreli, Esma Bozkaya, Sinem Doğan, Hüsniye Doğan, Şenay Bozova, Süreyya Balçoğlu, Musafe Güler, Feride Sertkaya ve Gülten Dönmez'den oluştu

MHP KADIN KOLLARINA ATAMA
08 Ocak 2013 Salı 08:09

MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı'nın Nebahat Kolar'ın Başkanlığı'nda yeniden oluşturulduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Kadın Kolları Başkanımıza ve Yönetim Kurulu'na hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Vatanını, milletini, ülkesini, bayrağını seven arkadaşlarımızdan oluşan bu ekibin partimiz için faydalı ve yararlı çalışmalar yapacağına inanıyorum" dedi.
DEMİRBAĞ'A TEPKİ GÖSTERDİ
Kadın Kolları Başkanlığı'nı tanıttıktan sonra AK Parti İlçe Başkanı Aaettin Demirbağ'ın geçtiğimiz hafta içinde asgari ücret ile ilgili yaptığı değerlendirmeye tepki gösteren MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Sayın İlçe Başkanı acaba 2002 yılında AKP temsilcilerinin mal varlığının 2012 yılı sonu itibari ile ne kadar arttığını da açıklayabilir, bunu yorumlayabilir mi?" diye sordu.
ORDU DA RAKAMLAR VERDİ
Son bir yılda asgari ücretin %6 artmasına rağmen doğalgazın %34, benzinin %23, kömürün %26, elektriğin %16, mazotun %24 arttığını, emekliye, memura sene başında %3'lük komik bir zam yapıldığını hatırlatarak, "İlçe Başkanı et karşılaştırması yapmış, Sanki asgari ücretli vatandaş et yiyebiliyor? Hadi Çerkezköy'de et alacak diyelim. Çerkezköy'de satılan etin, ucuz Çin mallarından bir farkı var mı? İlçede satılan etler nerede kesiliyor, piyasaya nasıl sürülüyor? Sayın İlçe Başkanı biliyor mu?" diye sordu.
DEMİRBAĞ'A ÇAĞRIDA BULUNDU
"İktidar partisinin İlçe Başkanı asgari ücreti karşılaştıracağına iktidar partisi yöneticileri ve yandaşlarının 2002 yılından bu yana edindikleri jeeplerin, villaların ve diğer mallarının kaynağını, nasıl mal sahibi olduklarını açıklasın" diye eleştirisini sürdüren MHP İlçe Başkanı Ordu, 2002 yılından bu yana iktidar partisinin özelleştirme adı altında ülkenin ve milletin kaynaklarını bir bir sattığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
SATILANLARA NE OLDU?
"2002 yılında Türk Telekom, Telsim, Kuşadası ve İzmir Limanı, Araç Muayene İstasyonu, Başak Sigorta, İETT, Garajı, Avea, Adabank, Oyakbank, Petkim, Finansbank, Rakı, Denizbank, Türkiye Finans, TEB Bankası, MNG Bnak, Alternatif Bnak, Şekerbank, Yapı Kredi, Türkcell, Beymen'in yarısı, Garanti'nin yarısı, Eczacıbaşı İlaç, İzocam, Demirbank, Toktaş daha niceleri 2002 yılında Devletimizin ve dolayısı ile milletimizinken hepsi bir bir satıldı. Satılan malların yerine yeni si kondu mu? Bu mallar nereye satıldı? Karşılığında neler alındı? Bunları bir zahmet iktidar partisi temsilcileri cevap versin."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.