MHP KADIN KOLLARINA NEBAHAT KOLAR GETİRİLDİ

MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na yeni atanan Nebahat Kolar, kadın kolları üyelerine kahvaltı verdi. İl Başkanı Enes Kaplan ve İlçe Başkanı Mustafa Ordu'nun da katıldığı kahvaltıda '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'de kutlandı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, gazetecilere 'Kalem' hediye ederek doğruları yazma temennisinde bulundu

MHP KADIN KOLLARINA NEBAHAT KOLAR GETİRİLDİ
15 Ocak 2013 Salı 08:18

MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları'na Nebahat Kolar atandı. Yeni Kadın Kolları Başkanı Kolar, MHP'li kadınlarla 'Tanışma kahvaltısı'nda biraraya geldi. Kahvaltıya Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
KADIN KOLLARI GOLDEN PALAS'TA KAHVALTI YAPTI
MHP Kadın Kolları Başkanı Nebalat Kolar,  yeni atandığı başkanlık koltuğunda ilk toplantısını kahvaltı vererek yaptı. Golden Palas Otel'deki kahvaltıda parti üyelerine yönelik kısa bir teşekkür konuşması yapan Nebahat Kolar, başarılı bir dönem geçirmek için çok çalışma sözü verdi. Kahvaltıya kadın kolları üyeleri tam kadro katılırken, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, İlçe Başkanı Mustafa Ordu, belde başkanları eşleriyle birlikte katıldı.
ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR
Kolar'ın Kadın Kolları'na atandığını hatırlatan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'da üyelere yönelik bir konuşma yaptı. Ordu, Samsun'dan 'Kurtuluş savaşı' meşalesini yakan Mustafa Kemal Atatürk'e atıfta bulunarak, "Bu ülke Atatürk'ün düşmandan alıp bize teslim ettiği bir vatandır. Şu anda ülkemiz bölünmeye gidiyor. Askerimizin başına çuval geçiriliyor ses çıkmyor. MHP ses çıkarıyor. Bayrağımız yelerde çiğneniyor ses çıkmıyor. MHP ses çıkarıyor. Adana'da cami basılıyor, Kur'an parçalanıyor ses çıkmıyor. Yine MHP ses çıkarıyor. Artık bu ülkede milliyetçilerin iktidara gelme zamanı gelmiştir. Ülkücülerin iktidarda olması gerekiyor. Çünkü milliyetçiler hiçbir zaman adam satmaz, vatan satmaz. Kimseye diz çökmez."diye konuştu.
ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI'YI ALMAMIZ LAZIM
Ülkenin bu içerisinde bulunduğu bu kötü durumdan çıkması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, sözlerine şöyle devam etti: "Biz Çerkezköy teşkilatı olarak kendi avlumuzu temizlememiz lazım. İlk seçimde Çerkezköy ve Kapaklı'yı almamız lamız. Bu bizim boynumuzun borcudur. Çerkezköy'de bir belediye başkanı var. 400 defa hakkında açıklama yaptığımı söylüyor. İyi de yanlış varsa mahkemeye git. Mahkemede nasıl yalan yemin ediyorlar biliyor musunuz? Çocuklarını kızlarını telefuz edip duygu sömürüsü yapıyorlar. Bu milletin vergisiyle toplanan kömürler AKP ilçe başkanının yerine dökülmüştü. Ben açıklama yaptım. Hemen götürdüler. Ben nereden bileceğim. Gece çuvala doldurup satmadıklarını. Bağlık'ta kat veremem diyor. Karşısındaki katlar ne oluyor? 2004'te altlarında araba yokken şimdi villa sahibi oldular. Bazıları var bu konuştuklarımızı eleştiriyor. MHP İlçe Başkanı'na hesap soracağı gidip ona sorun."
ZATEN ÇAMURA BATIYORLAR
Mustafa Ordu konuşmasının sonunda yeni kadın kolları başkanına seslenen Mustafa Ordu, çevrelerindekilere MHP'yi anlatmalarını istedi. Ordu, konuşmasını CHP'li seçmene de seslenerek "Liman burada. Bu liman herkese açık. Seçtiğiniz meclis üyeleriniz, ilçe başkanınız hatta vekiliniz dahi Bağlıktaki vatandaşın hakkı gasp edilirken onlar ses çıkarmıyor." diye tamamladı. Ordu'nun ardından Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, bir konuşma yaptı. Kaplan, "Biz birbirimizi sevelim birbirimizi koruyalım yeter. Zaten bu adamlar hergün çamura batıyor. Öcalan'ı bile namazında niyazında biri olarak göstermek için uğraşıyorlar."diye konuştu.
GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI
Programda '10 Ocak Çalışan Gazeteciler' günü de kutlandı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, gazetecilere birer kalem hediye ederek, "Doğruları yazma" temennisinde bulundu. Kahvaltıda Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol'da gazetecilere günün anısına birer mendil hediye ederek, "Yerel basın doğruları yazıyor. Sizleri tenzih ediyorum ama bazı büyük gazeteler satılmış. Üç terörist öldürülmüş, utanmasalar yas ilan edecekler."diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nilgün taş - 11 yıl önce
tekirdağ il kadın kollarında çalışma yok üyelerimiz gitgide gelmemeye başladı sorunun çözülmesi lazım