MHP’de iki liste olacağı kesinleşti

21 Aralık’ta yapılacak olan MHP İlçe Kongresi’nde başarısız buldukları mevcut Başkan Koray Önsel ve Yönetimine karşı bir liste çalışmasına girdiklerini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “Arkadaşlarımız ile istişarelerimiz devam ediyor. Şuanda Başkan Adayımız da belli ama olur da son anda çekilme gibi vs. bir durum söz konusu olursa taşın altına elimi koymaktan çekinmem ve Aday olurum” açıklamasını yaptı

MHP’de iki liste olacağı kesinleşti
11 Aralık 2014 Perşembe 08:34

Hedeflerinin sadece Çerkezköy İlçe Başkanlığı seçimleri olmadığını kaydeden MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, “İlçe Kongresi’nin ardından İl Başkanlığı’na Aday olacağım ve arkasından Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde tekrar Çerkezköy’den bir milletvekili çıkarılması için çaba göstereceğim” dedi.

AKP VE CHP KÜSKÜNLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü savunan, tek bayrak, tek millet görüşünde bulunan herkesi MHP’de siyaset yapmaya çağıran Mustafa Ordu, “AKP’de, CHP’de çeşitli entrikalar ile önü kapanan, siyaset yapması imkansız hale getirilen herkesi MHP’de kucaklaşmaya bekliyoruz. 21 Mart günü oy kullanacak olan delegemizden de kongreye katılacak olan listeleri, Başkan Adaylarını iyice tartıp, değerlendirsinler ve kıyaslayarak oylarını kullansınlar” açıklamasını yaptı.

DELEGE LİSTESİNE İTİRAZ ETMEYİN

Ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini ve MHP’yi her zamankinden çok ihtiyacın olduğunu belirten Mustafa Ordu, “Sen ve ben kavgası artık ortadan kalkmalı, biz olarak sağlam adımlarla geleceğe yürümeliyiz” ifadelerini kullandıktan sonra İlçe Teşkilatı tarafından yapılacak olan delege listesine hiçbir partilinin itiraz etmemesini de rica ederek, “Eğer İlçe Teşkilatı’nın kendi kafasına göre yaptığı delege listesinde yazılı bir arkadaşa itiraz eder ve MHP’den kopartırsak bu MHP’nin ve ülkemizin kaybı olur. Listeye kimsenin itiraz etmemesini istirham ediyorum. O yazılan isimlere ulaşıp, kongremizi ayın 21’inde bir bayram ve düğün havasında yapmak istiyoruz” diye konuştu.

ÖNSEL VE EKİBİNİ TOPA TUTTU

Çerkezköy MHP Teşkilatı’nın 2009 Genel Seçimlerinde 2 Belediye kazandığını ve 9 Meclis Üyesi çıkardığını ifade eden MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, son yerel seçimlerde MHP’nin sadece tek Meclis Üyesi ile yetindiğini belirterek, “2007 yılında ilk defa Çerkezköy’de ikameti olan bir ismi Tekirdağ Milletvekili olarak Meclise gönderdik. 2010 referandumunda Çerkezköy’den ‘Hayır’ çıkması için çaba sarfettik ve başarılı olduk. Ama bizden sonra gelen İlçe Teşkilatı tam 3 sefer atama ile geldi. Ankara’ya gidiyorlar 38 tane isim yazıyorlar, Çerkezköy’e gelene kadar bu isimlerden 15-16 tanesi istifa ediyor.

VEKİL VE İL BAŞKANI DA NASİBİNİ ALDI

Seçimlerden önce Karaağaç beldemiz Çerkezköy’e bağlıyken, MHP’li Belediye Başkan Yardımcısı görevden alınıyor yerine AKP’li bir isim atanıyor, Teşkilattan ses çıkmıyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Ekmeleddin İhsahoğlu’nun seçim çalışmaları doğru düzgün yapılmıyor. Yerel seçimlerden önce ne Tekirdağ MHP Milletvekili Bülent Belen, ne de İl Başkanı Çerkezköy ve Kapaklı’ya gelerek Belediye Başkan Adaylarına oy istiyorlar. Seçimlerde oy istemeyecekler ise bunlar ne zaman, kimden oy isteyecekler? dedi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

“Bu siyaset, bu şekilde yürümez. Herkes kendine çeki düzen vermeli” diyen Mustafa Ordu, MHP’nin oy kaybına tahammülü olmadığını belirterek, “Şuana kadar caminamızın önde gelen 70 ismi ile görüştüm ve bu görüşmeler devam edecek ama ortak kanaatimiz şu ki eğer samimi dava adamları, MHP’liler bu taşın altına elini, gövdesini koymaz ise gaflet, delalet ve hatta hıyanet içerisinde olanlar ön saflarda olmaya devam edecektir. Bu nedenle hem İlçe Kongresinde hem de İl Kongresi için liste çalışmalarına başladık ve listelerimizi çıkartacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.