Milletimiz kararını vermiş

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ve Meclis Üyesi Adayları eşleriyle birlikte esnaf ziyaretine çıktı. Öztrak Caddesi'ni boydan boya dolaşarak ara sokaklarda da esnafa uğradı. Sık sık "Duydunuz mu basın?" diyerek gazetecilere dönerek vatandaşların gösterdiği ilgiye dikkat çeken Korkmaz, "Milletimiz kararını vermiş. 30 Mart'ta Büyük Birlik Partisi diyecek. Zaten ikinci bir adreste yok" dedi

Milletimiz kararını vermiş
10 Mart 2014 Pazartesi 07:07

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında Öztrak Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Ziyaretlerde esnafla tek tek görüşen Faruk Korkmaz gördüğü ilgi karşısında, gazetecilere dönerek "Duydunuz mu basın? Milletimiz kararını vermiş."dedi.
KORKMAZ EŞİ İLE ESNAF ZİYARETİNE ÇIKTI
BBP'liler Öztrak Caddesi'nde seçim çalışmalarında bulundu. Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte eşlerini de alarak esnaflardan destek istedi. Öztrak Caddesi'ndeki seçim çalışmasına BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ve eşi Ragibe Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi adayları Habip Bilgin, Aynur Düzgünel, Yılmaz Bulut, Ahmet Günay Cengiz Demir ve Meclis Üyesi Adaylarının eşleri katıldı. Ziyaretler sırasında esnaftan destek isteyen Faruk Korkmaz, "24 yıl şanlı şerefli Türk Ordusu’nda hizmet etmiş ve 10 yıldan beri de Kızılpınar Belediye Başkanlığı yapan bir kardeşinizim. Kızılpınar'da yaptığımız hizmetleri herkes biliyor. Şimdi de Çerkezköy'de hizmet etmek istiyoruz. Büyük Birlikle, büyük hareket başlattık. Artık Çerkezköy büyük düşünüyor" dedi.
KIZILPINAR'DAN SİZİ TANIYORUZ
Esnaf ziyaretlerinde oldukça ilgi gören Korkmaz'ın kendisini tanıtmaya gerek kalmadan esnafın "Sizi tanıyoruz. Kızılpınar'dan biliyoruz" demesi üzerine "Arife tarif gerekmez. Milletimiz kararını vermiş. Duydunuz mu basın? Milletimiz artık büyük düşünüyor" dedi. Ziyaretler sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Faruk Korkmaz "Şöyle bir MHP'yi, CHP'yi, AKP'yi yan yana koyun. Yanına da hilalle gülü koyun ve düşünün. Şimdi Büyük Birlik zamanı" dedi. Ziyaretler sırasında bir esnafın, "Başkanım bu binada 20 oy var. Hepsi sizin. Merak etmeyin. Biz sizi Kızılpınar'dan tanıyoruz. Amcaoğullarımız var. Onlar anlatıyor sizi" demesi Korkmaz'ı iyice keyflendirdi.
YAŞLI AMCANIN ELİNİ ÖPTÜ
Öztrak Caddesi'nde eski İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu yere kadar devam eden yol boyunca tüm işyerlerini ziyaret eden Faruk Korkmaz ve beraberindekiler kahvehane ve lokantalara da tek tek uğradı. Korkmaz, ziyaretler sırasında Kızılpınar'ın sularını da sık sık anlattı. "Çerkezköy'de musluktan su içebiliyor musunuz?" diye vatandaşlara soran Korkmaz, "Benim Kızılpınarlım, artık arıtılmış pırıl pırıl bir su içiyor. Asbes boruları değiştik. Küçük bir bütçeyle Kızılpınar'da neler neler yaptık. Çerkezköy'de bunun daha fazlasını yapacağız. Biz Kızılpınar'a başkan olduğumuzda 8 tane esnaf vardı. Şimdi 245 kayıtlı esnaf var" diye konuştu. Korkmaz, ziyaretler sırasında yolda karşılaştığı 84 yaşındaki Ethem Karakuş'un da elini öperek, "Duanı bekliyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 - 10 yıl önce
30 martta 4. sırayı alacağını düşünüyoruz
Avatar
selami leman - 10 yıl önce
başkanım halk sizi destekliyor.merak etmeyin zafer yakın
Avatar
metin öztürk - 10 yıl önce
rahmetli başkanımızın kanı yerde kalmasın oylar bbp ye.
Avatar
demet köylü - 10 yıl önce
gerçek anadolu insanı saygıda kusur etmiyor.oylar bbp ye gidecek merak etmeyin başkanım
Avatar
Oktay altun - 10 yıl önce
Helal başkan sana çekemeyenler anten taksın 55 gibileri,
Avatar
Süleyman Akın - 10 yıl önce
o elini öptüğün sümbül ethem değilmi ? al birini vur ötekine ,rüyadalar 19 gün sonra şok olacaklar ,bu rüya sona erecek.
Avatar
55 - 10 yıl önce @Oktay altun
rüyanızın tadını çıkarın 30 mart a kadar
Avatar
..... - 10 yıl önce
ali ertem in çevresi;remzi garip(tweter daki sahte kahraman)ömer kılınç(halkla işi olmayan)ayhan çitil(başkanlık makamından kardeşinin kovulduğunu ne de çabuk unutmuş)turgut ileri(ak parti nin a sını bilmez) sen gel bunlara ak parti li de..diğerlerine hain...yemeyin bizi...