Muhtarlar günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de çelenk koyma töreni düzenlendi.

Muhtarlar günü kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Ekim 2021 Salı 12:46

Çerkezköy Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen çelenk törenine Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı ve Esengül Güven, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

   Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün tarafından muhtarlar günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Muhtar Tahsin Akgün ve Çerkezköy Kaymakamımız Murat Duru tarafından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Çelenk töreninin sona ermesinin ardından İlçe Kaymakamlığı tarafından Polis Evi’nde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla resepsiyon verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.