Mustafa Çetin’den İrmet’e ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Vural ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sağlık kontrollerinin yapıldığı Özel İrmet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Mustafa Çetin’den İrmet’e ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Kasım 2022 Perşembe 11:46

Bu sezon Türkiye Basketbol 2 Ligi’nde mücadele edecek olan Kapaklıspor Basketbol takımı sağlık kontrollerinden geçti.

İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Genel Müdürü Alper Atasoy, ziyaretlerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklıspor Yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette Kapaklı’da kültürel ve sportif bir değişimi başlattıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklıspor Basketbol takımımız bu yıl Kapaklımızı profesyonel liglerde temsil edecek kulüplerimizden birisi. Bir de Kapaklı Site Sporumuz var, onlarda Voleybol branşında 2. Lig’de mücadele verecekler. Kapaklı’da bir kültür ve sportif değişimi değiştirmek için çalışma başlattık. Şükürler olsun bunun karşılığını da görüyoruz. Mesela yaz spor okulları, kış spor okulları gibi sosyal ve sportif kurslarla 12 bin çocuğumuza temas edip, onları spora teşvik etmeye gayret ediyoruz” dedi.

Başkan Çetin, konuşmasının devamında şunları söyledi: Bu değişim ve dönüşümü elimzideki verilerle karşılaştırdığımız doğru yolda ilerlediğimizi görüyoruz. Hedefimiz Kapaklı’da bir kültürel değişim. Yerel yönetimler sadece yol, kaldırım vs… yapmamalı. Şehirdeki kültür değişimi çocuklarımızdan başlamalı. Buna başladık, sporun kaynaştırıcı gücünü de kullanarak profesyonel liglerde olan kulüplerimizin altyapıları ile gençlerimize ilham kaynağı sağlamış olacağız.

Belediye Başkan Çetin, kültürel olarak da bir çok değişimi yaşadıklarını kaydetti. Çetin, “Belediyemiz bünyesinde tiyatro kulübü kurduk. Trakya turnesi yaptık. Sonra o ekip Diyarbakır’da gösteri yaptı. Bir kültür değişimi yaşanıyor. Koro kurduk mesela, 13 branşta spor kursu toplamda 53 sportif ve kültürel kursla değişim başlattık. Yatırımlarla ilgili hem büyükşehirle hem spor müdürlüğümüzle temaslarımız devam ediyor. Okullarda tüm öğrencilere dokunarak her okula spor alanları yaptık. Bir dönüşüm var Kapaklı’da bunu sürdürülebilir bir hale getirmek en büyük gayemiz.” diye konuştu.

Ziyaretin ardından İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanlarından Dr. İrfan Tombalak’a Kapaklıspor forması hediye edildi. Hastane yönetimi, Kapaklıspor Basketbol takımı ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.