MYO'NUN PROJELERİ TAMAMLANDI

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, belde içerisinde yapacakları Meslek Yüksek Okulu için hazırlanan projelerin tamamlandığını açıkladı. Belindir, "Projeler tamamlanıp elimize ulaştı. İnşaat yapımı için ihale sürecine start verdik" dedi

MYO'NUN PROJELERİ TAMAMLANDI
25 Ocak 2013 Cuma 08:10

Geçtiğimiz yıl Namık Kemal Üniversitesi ile Veliköy Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında belde içerisinde yapılacak Meslek Yüksek Okulu (MYO) binası için ihale aşamasına gelindi. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Dün itibariyle okul binası için hazırlanan projeler elimize ulaştı. Yapım ihalesi için start verdik" dedi.
PROJELER TAMAMLANDI
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Meslek Yüksek Okulu projelerinin tamamlandığını açıkladı. Namık Kemal Üniversitesi ile yapılan protokol sonrası yapacakları üniversite binaları için Veliköy Belediyesi, proje ihalesi yapmıştı. Projelerin çizimi için ihaleleri alan firma, Namık Kemal Üniversitesi'nin de onayı doğrultusunda projeleri tamamlayarak Veliköy Belediyesi'ne teslim etti. Dört katlı üniversite binaları için hazırlanan projenin ellerine ulaştığını belirten Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Bilindiği gibi Namık Kemal Üniversitesi ile yaptığımız protokol gereği beldemizde kurulacak Meslek Yüksek Okulu için iki bina yapacağız. Bu binaların projeleri tamamlandı. Namık Kemal Üniversitesi'nden de onay aldık" diye konuştu.
İHALE SÜRECİ BAŞLADI
Derslikler için yapılacak binanın projelerinin ellerine ulaşmasının ardından yapım ihalesine start verdiklerini belirten Başkan Hanifi Belindir, "Projelerin incelemesine başladık. Artık yapım ihalesine başlıyoruz. Bir ay içerisinde ihaleye çıkarız. Mart ayı gibi inşaat çalışmaları başlar. İnşallah bir yıl içerisinde de tamamlamayı planlıyoruz" dedi.
Başkan Hanifi Belindir, Mevlid Kandili kutlamasıyla sözlerini tamamladı. Belindir, "Başta Veliköylü hemşehrilerim olmakla birlikte, tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, barış, sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.