Namık Kemal'de çalışma sürüyor

Namık Kemal Bulvarı'nın Barbaros Caddesi ile Kumlu Geçit Kavşağı arasında alan kısmında başlatılan demirli beton yol çalışması devam ediyor.

Namık Kemal'de çalışma sürüyor
13 Aralık 2010 Pazartesi 00:00

KALAN KISIM YAPILIYOR
    Namık Kemal Bulvarı'nın Barbaros Kavşağı ile Atatürk Caddesi arasında kalan kısmın daha önce demirli beton yol ile yapıldığını belirten Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, "Kumlu Geçit Kavşağı ile Mezbahane Kavşağı arası da daha önce yapılmıştı. Şimdi ise ortada kalan kısmı demirli beton yol ile yapıyoruz" dedi.

7 BİN METREKARE YAPILACAK
    Barbaros Kavşağı ile Atatürk Caddesi arasında kalan kısmın bozuk alanlarının kazındığını ve demirli beton serildiğini belirten Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, "Söz konusu bölgede toplam 7 bin metrekare yol yapacağız" dedi.

TAMİRATLAR SÜRÜYOR
    Barbaros Kavşağı ile Atatürk Caddesi arasında kalan kısım dışında Turna Sokak ve bağlantı yollarında da demirli beton yol çalışması yapacaklarını kaydeden Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, ayrıca Gökçe Sokak, Karaca Sokak, Memur sokak ve Halimoğlu Sokak'ta da betonlu yol tamiri yaptıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.