Nikah Salonu Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmet verecek

Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası içinde hizmet veren Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu, Pazartesi günü itibariyle Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmet vermeye başlayacak

Nikah Salonu Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmet verecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ocak 2021 Cuma 12:23


1 ŞUBAT’TAN İTİBAREN HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK
Belediye Hizmet Binasında hizmet veren nikah salonu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye devam edeceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediye Hizmet Binamızda bulunan nikah salonumuzu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi içerisindeki yeni yerine taşıyoruz. Nikah salonumuz 1 Şubat Pazartesi gününden itibaren daha modern ve ferah yerinde, yeni yuva kuracak olan çiftlerimize kapılarını açacak” ifadelerini kullandı.
236 KİŞİLİK
Çerkezköy Belediyesi’nin yeni nikah salonu hakkında bilgiler veren Akay, “Yani salonumuz 236 kişi kapasiteli olup, iki adet de gelin odasına sahip. Ayrıca nikah salonumuzun hemen yanında bekleme alanı ile gelin ve damadın yakınları ile birlikte fotoğraf çektirebileceği bir alan da oluşturuldu” dedi. Başkanımız Akay, “Yeni nikah salonumuzun kentimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni yuva kuracak olan tüm çiftlerimize de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.