ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE “SINAV KAYGISI” SEMİNERİ VERİLDİ

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile LGS’ye (Liseye Geçiş Sınavı) hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine ve velilere yönelik “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları” konulu seminer düzenlendi.

ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE “SINAV KAYGISI” SEMİNERİ VERİLDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Aralık 2021 Pazar 14:13

İlki 16 Aralık Perşembe günü saat 17:00’de, ikincisi ise 17 Aralık Cuma günü saat 17:00’de olmak üzere Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları” seminerine Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez ile öğrenciler ve velileri katıldı. Seminere konuşmacı olarak katılan Uzm. Psk. Beril Buket Bağcı, 8’inci sınıf öğrencilerine kaygının tanımını yaparak, kaygıyı oluşturan nedenler ve başa çıkma yolları hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilere sınav öncesi ve sınav anında kaygı hissetmeleri durumunda neler yapabileceklerinin örneklerle açıklanacağı seminerde; velilerimize de bu zorlu süreçte ne tür yaklaşımlar sergilemeleri gerektiği ve çocuklarına nasıl destek olmaları gerektiği konularında yönlendirmelerde bulunuldu.

Program sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez, katılımlarından dolayı tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Etkinlik sonunda Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez tarafından Uzm. Psk. Beril Buket Bağcı’ya çiçek takdim edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.