Öğrenciler teklif etti Başkan Ertem kabul etti

Gülerçin Koleji öğrencileri giymedikleri elbiseleri ihtiyaç sahiplerine vermek için Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'den yardım istedi. Öğrenciler adına Ertem'i ziyaret eden Okul Meclis Başkanı Cem İmren ve Yardımcısı Elif Mirsu Arslan, ayrıca okul yemekhanesinden artan yemekleri de belediyenin hayvan barınağına vermek için izin istedi. Başkan Ertem, miniklerin her iki teklifini de kabul ederek, hemen talimat verdi

Öğrenciler teklif etti Başkan Ertem kabul etti
09 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Gülerçin Koleji Okul Meclis Başkanı Cem İmren ve Yardımcısı Elif Mirsu Arslan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret ederek, öğrenciler olarak kullanmadıkları giysilerini, Belediye aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere vermek istediklerini ve okul yemekhanesinden artan yemekleri günlük olarak Bbelediye'nin hayvan barınağına verme teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Başkan Ertem, minik öğrencilere de birer kalem hediye etti.

GÜLERÇİN ÖĞRENCİLERİNDEN
    Gülerçin Koleji öğrencileri sosyal faaliyetler kapsamında Çerkezköy Belediyesi'ne iki teklif sundu. Öğrenciler adına rehber öğretmenler Kevser Şahin ve Aydın Gürbüz ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret eden Gülerçin Koleji Öğrenci Meclis Başkanı Cem İmren ve Yardımcısı Elif Mirsu Arslan, giymedikleri elbiseler ve okul yemekhanesinden günlük olarak artan yemeklerin değerlendirilmesinde Belediye'den yardım istedi.
    Başkan Ertem'e tekliflerini anlatan Okul Meclis Başkanı Cem İmren, "Okulumuz öğrencileri olarak giymediğimiz elbiselerimizi ihtiyaç sahiplerine vermek istiyoruz. Belediye'nin bu ihtiyaç sahiplerini tespit ettiğini biliyoruz. Bize isimleri verirseniz, kullanmadığımız giysilerimizi verebiliriz. Bir de okulumuzun yemekhanesinde günlük olarak çok yemek artıyor. Sizin hayvan barınağınıza bu yemekleri vermek istiyoruz" diye konuştu.

TEKLİF KABUL EDİLDİ
    Miniklerin iki teklifini de kabul eden Başkan Ertem, "Fakir aileleri Belediye olarak tespit ediyoruz. Bir de Kaymakamlık böyle bir liste çıkarıyor. Elbette giysi teklifinizi kabul ederiz. Bizimde böyle bir çalışmamız var. Ancak bu giysiler kullanılabilir olmalı ve yıkanıp temizlenerek ütülenmiş olarak vermelisiniz. Bunları biz sizden alalım, ihtiyaç sahiplerine verelim. Diğer teklifinize gelince o da olur. Biz zaten hayvan barınağına yemekhanelerden yemek topluyoruz. Sizin yemekhanenizden artanlarıda alırız. Hatta hemen şimdi talimat vereyim" diye karşılık verdi.
    Daha sonra telefonla Hayvan Barınağı Sorumlusu Veteriner Şevket Halimoğlu'nu makamına çağıran Başkan Ertem, Gülerçin Koleji yetkilileri ile irtibata geçerek günlük olarak yemekhaneden artan yemeklerin alınarak barınaktaki hayvanlara götürülmesi talimatını verdi.

ERTEM'İ GÜLDÜRDÜ
    Öğrencilerin tekliflerini kabul eden Başkan Ertem daha sonra Belediye çalışmalarından memnun olup olmadıklarını sordu. Miniklerin "Yollar bozuk Başkanım" sözü Başkan Ertem'de soğuk duş etkisi yaparken, "Hangi yollar? Neresi bozuk?" diye karşılık verdi.
    Bu arada konuşmaya devam eden Öğrenci Meclis Başkanı Cem İmren'in, "Ama ben sabahları servisle okula giderken sürekli sallanıyorum. Servis aracı çukurlara düştükçe, uyuyamıyorum." sözleri ortamı yumuşattı. Bu sözlere gülen Başkan Ertem "Demek ki sen uyumak için yol istiyorsun. En güzel yol sizin okulunuzun önündeki yol. Yollardan şikayet etmeyin" dedi.
Miniklere meyve suyu ikram eden Başkan Ertem, birer de kalem hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.