Öğrencilerden sosyal sorumluk çalışması

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 11 TM-C Sınıfı öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında meydanda ve halk pazarında bildiri ve broşür dağıttılar. Su tasarrufu ile kan ve organ bağısı hakkında bildiri dağıtan öğrenciler vatandaşlardan bu konuda daha duyarlı olmalarını istediler.

Öğrencilerden sosyal sorumluk çalışması
22 Aralık 2010 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 11 TM-C Sınıfı öğrencileri sosyal sorumluluk bilinciyle harekete geçtiler. Öğrenciler Şeyma Yeğin, Zeynep Ölmez, Mazlum Aktürk, Ayşenur Ayan, Mehmet Gür, Anıl Aksoy,Günay Solak, Meltem Çakan,Güleycan Bektaş ve Elif Çakmak su tasarrufu ile kan ve organ bağışı hakkında bilgi veren broşür ve bildirileri Atatürk Caddesi'nde ve Çerkezköy halk pazarında dağıttılar.

VATANDAŞLARDAN OLUMLU TEPKİLER ALDIK
    Proje Dersi'nde sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında su tasarrufu ile kan ve organ bağısı çalışması yapmaya karar verdiklerini belirten öğrenciler, "Soğuk havaya karşın üslendiğimiz sosyal sorumluluk bilinciyle hazırladığımız broşürleri ve bildirileri Çerkezköy Meydanı'nda ve Çerkezköy Halk Pazarı'nda dağıttık" dediler.
    Toplumsal bilinçle hareket etiklerini söyleyen öğrenciler, "Bu çalışmalar kapsamında vatandaşlarından çok olumlu tepkiler aldık. Meydanda yaptığımız çalışmaya vatandaşlar pek fazla ilgi göstermese de, pazarda ya yapılan bildiri dağıtımında daha fazla ilgi gördük ve olumlu tepkiler aldık.

SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI SÜRECEK
    Bazı vatandaşlar yaptığımız çalışmadan dolayı bize teşekkür ederken, kan bağışında bulunduklarını ve organ bağışında bulunmayı düşündüklerini belirttiler" şeklinde konuştular.
    Öğrenciler sosyal sorumluk çalışmalarının içinde olmaya ve gençlik olarak toplumsal duyarlılıkla hareket etmeye devam edeceklerini söylediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.