Öğretmenlere yeni eğitim-öğretim metodu

Çerkezköy Atatürk İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni Güllü Kazak ve Çerkezköy Nurullah Narin İlkokulu’nda görev yapan Matematik Öğretmeni Gürkan Sarıdaş, yeni bir web sitesi açarak öğretmenlere yeni eğitim öğretim metotları sunuyor.

Öğretmenlere yeni eğitim-öğretim metodu
10 Mart 2014 Pazartesi 07:04

EĞİTİM ÖĞRETİM METODLARI SUNULUYOR
Çerkezköy Atatürk İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni Güllü Kazak ve Çerkezköy Nurullah Narin İlkokulu’nda görev yapan Matematik Öğretmeni Gürkan Sarıdaş, yeni bir web sitesi açarak öğretmenlere yeni eğitim öğretim metotları sunuyor. Kendilerini, ‘Farkının farkında, geleceği çocuklarda inşa etmeye çalışan, mesleğini seven ve sahip çıkan öğretmenleriz’ olarak tanımlayan Çerkezköy Atatürk İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni Güllü Kazak ve Çerkezköy Nurullah Narin İlkokulu’nda görev yapan Matematik Öğretmeni Gürkan Sarıdaş, bu kapsamda www.ogrenmen.com sitesini kurduklarını belirterek, “Alternatif öğretme ve öğrenme metotlarını paylaşma, oluşturma, keşfetme ve deneyimleme platformumuzla ülkemiz eğitmenlerini buluşturma noktası olmak üzere yola çıktık” ifadelerine yer verdiler.
UYGULAMALAR YAPARAK BELLİ SONUÇLARA ULAŞMAK İSTİYORUZ
Sınıf Öğretmeni Güllü Kazak, yollarının sonsuz anacak amaçlarını tek olduğunu ifade ederek, “Bu yolculukta tüm eğitimci ve eğitim gönüllülerini sitemizin paydaşı olarak aramızda değerli katılımları ve destekleriyle kucaklayıp, enerjimizi tüm ülkemizin çocuklarını, ailelerini ve öğretmenlerini aydınlatmak üzere harcamayı hedefliyoruz. Öncelikle bölgemizde daha sonra tüm Türkiye çapında uygulamalar yaparak belli sonuçlara ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
EĞİTİMLERE YÖN VERECEK HALE GELMEYİ PLANLIYORUZ
Sonuçları rapor haline getirdiklerini kaydeden Gürkan Sarıdaş ise, “Bu sonuçları bir rapor haline getirerek eğitmenlere yön verecek hale gelmeyi planlıyoruz. Belki de hiç eğitmenlik yapmamış, sahada çalışmalar yürütmemiş kişilerin eğitime yön vermesinden rahatsız olan bizler, sahada çalışan, efor sarf eden ve öğrencilerle birebir ilişki içinde olan kişiler olarak eğitime yön vermesi gereken kişilerin bizler olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla yazdığımız raporlar ve uygulamalar ile eğitime yön veren insanları yönetmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu.
EĞİTİM ÖĞRETİM METODLARIYLA İLGİLİ GÖRÜŞ ALIYORUZ
Web sitesinde çeşitli etkinlikler de düzenledikleri bilgisini veren Kazak son olarak şunları söyledi; “ Sitemizde seminerler, söyleşiler, öğretmen ve aile eğitimleri, spor turnuvaları, izcilik faaliyetleri, doğa kampları ile ilgili bilgiler var. Bunun yanında çeşitli eğitimci ve akademisyenlerin de katılımıyla canlı yayınlar düzenliyoruz. Bu canlı yayınlarda eğitim-öğretim metotlarıyla ilgili olarak görüşler alıyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
webmaster - 10 yıl önce
sayın hocam hazır sistem wp kullanmışınız ve wp logosunu kaldırmışınız sizin gibi eğitimciye yakışmıyor
Avatar
ogrenmen.com - 10 yıl önce
sayın webmaster isimli yorumcu. sanırım sitemizi incelemediniz. gizlilik politikamızda bu konuların hepsine yer verilmiştir. lütfen inceleyiniz ve sonra yorumda bulununuz. http://www.ogrenmen.com/kullanim-ve-gizlilik-politikasi