Okul kütüphanesi zenginleştirilecek

Nurullah Narin Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin velileri, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen çay partisinde bir araya gelirken, Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, bu yıl elde edecekleri gelirle okulun kütüphanesini zenginleştireceklerini dile getirdi

Okul kütüphanesi zenginleştirilecek
15 Ocak 2013 Salı 08:17

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimi tarafından okulun eksiklerini gidermek amacıyla düzenlenen çay partilerinin ikincisi hafta sonu Beylice Düğün Salonu’nda düzenlendi.
OKUL KÜTÜPHANESİ ZENGİNLEŞTİRİLECEK
Çay partilerini her yıl bir sloganla düzenlediklerini ifade eden Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, bu sene elde edecekleri gelirle okul kütüphanesini zenginleştirmeyi amaçladıklarını dile getirirken, geçtiğimiz yıl ise okula kamera sistemi kurdurduklarını hatırlattı.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kırmızıgül ayrıca, ellerinde para kalması halinde, okulun borçlarını da ödeyeceklerini belirtirken, kendilerine destek verenlere ve programa katılanlara teşekkürlerini iletti. Programa ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Kadın Kolları Yönetimleri de katıldı.
DAHA FAZLA KATKI BEKLERDİK
Konuşmasında, bu yıl hedefledikleri miktara ulaşamadıklarını da dile getiren Kırmızıgül, organizasyona daha fazla ilgi beklediklerini ifade ederek, “Bazı veliler Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okula yardım yapıyor diye bizlere destek olmuyor. Biz daha fazla destek beklerdik. Düzenlenen çay tam anlamıyla eğlence için değil. Biz bu organizasyonla okulumuzun eksiklerini de gidermeye çalışıyoruz” dedi.
BUNDAN BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK?
Kırmızıgül, Milli Eğitim Bakanlığı’nın hiçbir ad altında para toplanmayacağı konusundaki uyarısını da hatırlatırken, Bakanlığın aynı zamanda okulların ihtiyaçlarının İl Özel İdaresi tarafından karşılanacağı yönünde bir açıklamasının olduğunu kaydederek, “Böyle bir şey var da bizim mi haberimiz yok? Valilik, yapılan toplantıda okulların ihtiyaçlarını kendi bünyesinde halledebileceğini söyledi. Bu kez biz velilerle karşı karşıya geliyoruz. Keşke ihtiyaçları İl Özel İdaresi karşılasa da biz de sıkıntıya düşmesek. Böyle gittiği takdirde, ilerleyen günlerde okullar sıkıntıya girebilir” şeklinde konuştu.
EKONOMİK YÖNDEN GÜÇLÜ OLMAZSAK EĞİTİMİN KALİTESİ DE DÜŞER
Okulların ekonomik anlamda güçlü olmadıkları zaman eğitim seviyesinin de düşeceğini savunan Kırmızıgül, “Okuldaki araç gereci zenginleştirmezsek, eğitimde de kaliteden bahsedemeyiz. Hizmet, okula sağlanan katkılarla artacaktır. Kalite bu katkılar sayesinde  oluşur. Eğitimde kalite olup olmayacağına sizler karar vereceksiniz” ifadelerine yer verdi.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Kırmızıgül’ün konuşmasının ardından söz alan Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Pehlivan, programa katılan ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ederken, bu destekler sayesinde okullarının daha iyi bir noktaya geleceğine dikkat çekti. Programda ayrıca, Okul Müdürü Kırmızıgül tarafından Dilek Pehlivan’a plaket de takdim edildi.
VELİLER STRES ATTI
Çaya katılan veliler ve konuklar, konuşmaların ardından seslendirilen şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenirken, gerçekleştirilen çekilişler sonucunda çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.