Okula destek amaçlı çay partisi düzenlendi

75.Yıl Ortaokulu tarafından geleneksel hale getirilen çay partisi geçtiğimiz hafta sonu Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen çay partisine katılım oldukça yoğun olurken, kısa bir konuşma gerçekleştiren Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Öngün, “Bugün burada dayanışma, kaynaşma ve okul ihtiyaçlarımızın giderilmesi için oluşturduğumuz çay etkinliğinde toplandık. Bu etkinlikte desteklerini esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi

Okula destek amaçlı çay partisi düzenlendi
10 Aralık 2014 Çarşamba 07:48

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

75.Yıl Ortaokulu tarafından geleneksel hale getirilen çay partisi Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen çay partisine katılım yoğun olurken, programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Yüksel Arıcı, “Okulumuz için düzenlene çay etkinliğine gelerek bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeği geçen Okul Aile Birliği’ne, öğretmenlerimize ve tüm velilere de ayrıca teşekkür ederim. Bu tarz etkinlikler okul için gelir sağlamaktadır. Ümit ediyorum bu etkinlik ile birlikte başka etkinliklerde devam ettirilecektir” diye konuştu.

ÇAY ETKİNLİĞİ OKULA DESTEK AMAÇLI YAPILIYOR

Okul Müdürü Yüksel Arıcı’nın ardından konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Öngün ise, “Bugün burada dayanışma, kaynaşma ve okul ihtiyaçlarımızın giderilmesi için oluşturduğumuz çay etkinliğinde toplandık. Bu etkinlikte desteklerini esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmadığını için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

ETKİNLİKLERİN DEVAMI GELECEK

75.Yıl Ortaokulu’nda 39 sınıf ve 1300 öğrencinin bulunduğunu ifade eden Öngün, “Herkesin takdir ettiği gibi ihtiyaçlarımız doğal olarak hiç bitmemektedir. Sağladığımız bu gelir sayesinde bir nebze olsun faydamız olacaksa ne mutlu bize. Bu etkinlik bir ekip çalışması olduğundan emeği geçen başta Müdür yardımcısı Yüksel Arıcı hocamız, İsmail Özkan hocam ve öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Üyelerine ve sevgili velilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Ümit ediyorum bu etkinlik sınırlı kalmayacak devamı gelecektir. Okul ve çocuklar bizim, her şey onlar içindir” dedi.

DESTEK OLAN SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Öngün, destek çayının düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlara da teşekkür ederek, “Bizlerden desteğini esirgemeyen Atılım Beton’a, Bross Çoraba, Murat Kuyumculuk, Burak Kuyumculuk, Albayrak Kuyumculuk, Büyük Mağaza, Vize Giyim, Nazar Giyim, Mark-a Giyim, Yaşar Giyim, Berke Center, Doğuş Giyim, Eser Manifatura, Sağra special, Ferah Parfümeri, Şamata, Gökçe Çiçekçilik, Göz Nuru, Albayraklar Alış Veriş Merkezi’ne, Pideland’a, Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’na, Özinegöl Köftecisi’ne, Memoli Döner’e, Yeni Kardelen’e, Merkez Ciğercisi’ne, Altın Kasap, Buse Kuaför ve Sacha Kuaföre sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Yasemin Öngün, bir kez daha kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederken, davetliler müzik eşliğinde saatlerce doyasıya eğlendiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.