Olumsuzluk yaşanmaması için çalışıldı

Bölgemizde etkili olan kar yağışı öncesinde gerçekleştirilen solüsyon çalışmalarının ardından, Çerkezköy merkezi ve mahallelerinde kritik noktalarda gerçekleştirilen kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı.

Olumsuzluk yaşanmaması için çalışıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Şubat 2021 Pazartesi 11:22


Meteoroloji'den yapılan uyarıların ardından kar yağışı Cumartesi akşam saatlerinden, Pazartesi öğle saatlerine kadar etkisini gösterdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturulan karla mücadele ekipleri, çalışmalarına 24 saat esasına göre devam ederek sorun yaşanmamasını sağladı.
Yapılan açıklamada: “Bölgemizi etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle kentimiz genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerimiz yine görevinin başındaydı. Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimize bildirdi. Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kentimiz genelinde solüsyon çalışması yapan ekiplerimiz, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü.
   Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan ekiple şehir merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemeleri için ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor” denildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.