Önümüzdeki haftalara daha umutlu bakıyoruz

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz haftalık düzenlediği olağan basın toplantısında Yenibosnaspor maçını değerlendirdi. Karşılaşmanın çok iyi bir atmosferde oynandığını belirten Korkmaz, “İyi mücadele etmemize rağmen gol yollarında sonuca gidemedik. Önümüzdeki haftalara umutla bakıyorum. Aramıza yeni katılan oyuncularımız var ve uyum sorunu henüz çözülemedi. Uyum sorunun çözülmesiyle daha iyi bir Çerkezköyspor izleyeceğiz” dedi.

Önümüzdeki haftalara daha umutlu bakıyoruz
04 Ekim 2013 Cuma 07:58

İLK YARI MÜCADELE EDEN TARAF BİZDİK
Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz haftalık olağan basın toplantısında Yenibosnaspor  maçını değerlendirdi. Önceki gün Mustafa Uğraş stadında gerçekleştirilen idmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Korkmaz, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Yenibosnaspor maçı hakkında konuştu. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Korkmaz, “Bu sezonki ikinci maçımızı da deplasmanda oynadık. Yenibosnaspor iyi bir bütçeyle kurulmuş bir kulüp. Müsabakaya iyi de başladık. İlk yarı iyi oynayan, mücadele eden taraf bizdik ancak sonuca bir türlü gidemedik” dedi.
UYUM SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİYLE DAHA İYİ BİR ÇERKEZKÖYSPOR İZLETTİRECEĞİZ
Karşılaşma da Abdi Aktaş ile buldukları önemli pozisyonları değerlendiremediklerinin altını çizen Korkmaz, “Bu pozisyonlarda gol atmayı başaramadık. Defansımızda da yaptığımız bireysel hatalar sonucunda 2 golü kalemizde gördük. Müsabakadan mağlup ayrılsak da çok iyi bir mücadele örneği sergiledik. Ben önümüzdeki haftalara umutla bakıyorum. Aramıza yeni katılan oyuncularımız var. Aramızdaki uyum sorunu henüz çözülemedi. Uyum sorunun çözülmesiyle daha iyi bir Çerkezköyspor izleyeceğiz” diye konuştu.
TARAFTARIMIZA BİZİ YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çerkezköyspor takımının bütçe olarak diğer kulüplerden çok geride olduğuna değinen Ahmet Korkmaz, “Genç bir takımlar ligde mücadele ediyoruz. Ancak her şey para değil. Bunun en büyük örneği Tekirdağspor’dur. Bu iş bir gönül ve sabır işidir. Yenibosna deplasmanında bizleri yalnız bırakmayan Çerkezköyspor taraftarına da teşekkür ediyorum. Fair play çerçevesinde takımımızı desteklediler. Yenibosnaspor taraftarı da aynı şekilde takımını destekleyince çok güzel güzel görüntüler ortaya çıktı” şeklinde konuştu.
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ DIŞINDA DESTEKÇİMİZ YOK
Yenibosna maçının ardından Çerkezköy’de oynanacak Babaeski maçının geçtiğimiz yıl Çorlu’da yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynanacağını hatırlatan Korkmaz, şunları söyledi; “Yalovaspor maçıyla seyircimize kavuşacağız. Bizleri eleştirenlere saygı duyuyoruz ancak eleştiri hakkı için kulübe destek olmaları gerekir. Bizden şapkadan tavşan çıkarmamız beklenmesin. Biz eleştiriye her zaman açığız ve saygı duyuyoruz. Ancak eleştiri yapmadan önce bu hakkı elde etmek lazım. Bu da kulübe destek olmakla olur. Ne yazık ki bize Çerkezköy Belediyesi dışında destek olan kimse yok.”
TEKİRDAĞSPOR’UN ÜZERİNDE LİGİ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz konuşmasının sonunda ise, “Bu sene elimizden gelen mücadeleyi göstererek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bizim öncelikli hedefimiz Tekirdağspor’un üzerinde ligi tamamlamak. Altında kalırsak yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi play-out korkusu yaşamamak için çalışacağız. Transfer sezonu da 15 Ekim’de sona erecek. Bu süre içerisinde takımdan ayrılan ve takıma gelen arkadaşlarımız olacak” dedi.


Etiketler; #Çerkezköyspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.