Optimed doktorları biraraya getirdi

Özel Optimed Hastanesi Hastanesi "Çevremizin Sağlığı Güvende" adlı yemeklerin bir yenisinde doktorları biraraya getirdi. Turkuaz Resturant'daki yemeğe Çerkezköy, Saray ve Vize'de ve köylerinde görev yapan doktorlar katıldı. Yaklaşık 250 doktorun katıldığı gecede konuşan Optimed Hastanesi Başhekimi Ayhan Arslan, "Amacımız yıllardır bölgemizde görev yapan doktorlarımız ile yeni gelen doktorlarımızı tanıştırmak" dedi.

Optimed doktorları biraraya getirdi
14 Aralık 2010 Salı 00:00

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi "Çevremizin Sağlığı Güvende" adlı programlarına bir yenisini ekledi. Geçen ay muhtarları biraraya getiren Optimed bu kez Çerkezköy, Saray, Vize ve köylerinde görev yapan doktorları biraraya getirdi. Turkuaz Resturant'daki gecede, doktorlar canlı müzik eşliğinde yemek yiyip, eğlendi. Optimed Hastanesi Başhekimi Ayhan Arslan, "Amacımız yıllardır bölgemizde görev yapan doktorlarımız ile yeni gelen doktorlarımızı tanıştırmak" dedi.

TURKUAZ RESTURANT'DA DOKTOR GECESİ
    Çerkezköy, Saray, Vize ve köylerinde görev yapan Devlet Hastanesi hekimleri, aile hekimleri ve işyeri hekimleri ile özel hastanelerde çalışan tüm doktarlar Optimed Hastanesi tarafından düzenlenen gecede biraraya geldi. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü içindeki Turkuaz Resturant'da düzenlenen programa 250 doktor eşleriyle birlikte katıldı. Çerkezköy İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu'nun da katıldığı programa ev sahipliği yapan Optimed Hastanesi Başhekimi Ayhan Arslan, "Bu yemeği düzenlemekteki asıl amacımız, uzun yıllardır bölgemizde hizmet eden birbirini tanıyan eski hekimleri bararaya getirmenin yanı sıra, bölgeye son yıllarda gelen yeni hekim arkadaşlarımızla da tanışıp, hekimler arasında iletişim ve dayanışmaya destek olmaktır" dedi.

HASTANEYİ TANITTI
    Başhekim Dr, Ayhan Arslan, davetlilere hitap ettiği konuşmasında hastane hakkında bilgi verdi. Arslan, şunları söyledi:"Hastanemizi hepiniz tanışım ve duymuşsunuzdur. Ancak ben kısaca yine de hastanemizden bahsetmek istiyorum. Özel Optimed Hastanesi, Avrupa Birliği standartlrına uygun, modern ve hijyenik mimari anlayışla, ergonominin ve fonksiyonelliğin göz önünde tutulduğu bir proje ile inşa edilmiş ve 18 temmuz 2007 tarihinde 8 hekimin kuruculuğunda Çerkezköy'de ilk hastasını kabul etmiştir.
Hastane, yaklaşık 4 bin metrekarelik bir alana yayılmış olup, 6 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyet göstermektedir. 10 yataklı Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi, 7 küvözlü Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, 3  ameliyathanesi, 2 doğumhanesi, 65 hasta yatağı ile bölge halkına 7 gün 24 saat hizmet vermektetir. Optimed Hastanesi, 200'ü aşkın sağlık çalışanı ve kadrolu, part-time, konsültan 33 hekimi ile Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Göz, Nöroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kardiyoloji, Üroloji, Ortopedi, Cildiye, Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji, Biyokimya, Mikrobiyoloji, Pataloji, Çocuk Cerrahisi, Plastik Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Acil ve Diş branşlarında, bulunduğu bölgede yüksek standartlarda hasta tanı ve tedavisini yürütmeye çalışmaktadır."

HEDEF AVRUPA STANDARTLARI
    Konuşmasında hastane hakkında detaylı bilgiler veren Başhekim Ayhan Arslan, "Kalite konusunda Avrupa standartlarını yakalama gayesi ile yürüyen Optimed Hastanesi ISO 9001:2008 kalite belgesi almış olup, çalışan ve bina güvenliği konularında da azami gayret içinde çalışmalarını sürdürmekte ve OHSAS 18001 kalite belgesini de en kısa zamanda alma kararlılığındadır.
    Eğitim faaliyetlerine büyük önem veren kurum, hasta ve çalışan memnuniyetini artırmaya yönelik iyileştirme çalışmalarına devam etmektedir. Bir başına varlığını devam ettiremeyeceğinin bilincinde olan hastanemiz topluma faydalı, çevreye duyarlı, kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetinin, insana yakışır şekilde, ulaşabilir ve erişilebilir olması gerektiği düşüncesinde olup, bölgemizde büyüyerek ve yayılarak hizmet verme amacındadır. Bu vesile ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü de kutlamak istiyorum.".
    Başhekim Dr. Ayhan Arslan'ın konuşmasının ardından gece canlı müzik eşliğinde yenilen yemekle devam etti. Uzun süren gecede doktorlar, halay çekip, dans ederek gönüllerince eğlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.