Optimed Hastanesinden gazetemize ziyaret

Optimed Hastanesi’nden, gazetemize yayın hayatımızın 43. Yıl dönümü ve çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirildi.

Optimed Hastanesinden gazetemize ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Ocak 2022 Cuma 12:49

Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Recep Çalışkan, Başhekim-Medikal Direktör Dr. Çetin Üçeçam ve Basın Sorumlusu Gülşah Gülkan tarafından gerçekleştirilen ziyarette konukları Gazetemiz sahibi Ali Tamer Avcılar ağırladı.

Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Recep Çalışkan ve beraberindekilerin, nice yıllar temennisinde bulunduğu ziyarette, SSK Hastanesinden bu güne kadar Çerkezköy’deki hastane ve tıbbi  imkanlarının gelişmesi değerlendirildi.

Optimed Sağlık Grubu’nun Gaziantep Emirler  TEMA Hatıra Ormanında gazetemiz için fidan bağışı sertifikasının da takdim edildiği ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.