Optimed Hastanesinin yeni Başhekimi Recep Çalışkan oldu

Özel Optimed Hastanesinde Ortopedi bölümünde görevli Op.Dr. Recep Çalışkan 19 Eylül tarihi itibariyle Başhekimlik görevine getirildi. Artık Recep Çalışkan Başhekimliği görevini yürütürken, Ayhan Arslan’da genel direktörlük görevinde bulunacak.

Optimed Hastanesinin yeni Başhekimi Recep Çalışkan oldu
27 Eylül 2013 Cuma 08:10

HASTANENİN TIBBİ DİREKTÖRÜ OLDU
Özel Optimed Hastanesi kurulduğu günden buyana Başhekimlik görevini yürüten Op.Dr.Ayhan Arslan artık genel direktör olarak görevine devam edecek. Ayhan Arslan’dan boşalan Başhekimlik görevine ise Op.Dr. Recep Çalışkan getirildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Recep Çalışkan, “Hastane geliştiği için Çorlu’da da yatırımlarımız olacak ve bunların genel koordinatörü artık Ayhan Arslan olacak. Bu hastanenin işleyişinin tıbbı direktörü ben olacağım. Ayhan beyde genel direktör olarak görevine devam edecek” dedi.

ARTIK BAŞHEKİM OLARAK GÖREV YAPACAĞIM

Recep Çalışkan konuşmasına şu şekilde devam etti; “Eskiden dar anlamdayken onun üzerine bir şemsiye daha koyduk. Buda büyümenin getirdiği bir durumdur. Hastanede hizmet yönünde takip anlamında eksik kalıyoruz. Dış şeylerle de ilgi çok önemli. İnsanlara ulaşmak lazım ve takip edemiyorsanız sıkıntı olur. Bu nedenle biraz daha bir şemsiye ilave etmiş olduk. Ayın 19’u itibariyle başhekimlik görevime resmi olarak başladım. Çalışmalarımız vardı ama resmi bir yazı gelmeden de belirtemiyorduk. Artık resmi başhekimim. Artık daha çok başhekim olarak görev yapacağım. Bekleyen hastalarımızda da klinik olarak mesleğimizi sürdüreceğiz. Hem klinik hem tıbbi direktörlük hem de mesleğimizi icra etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.