ORDULULAR ŞÖLENDE BULUŞACAK

İstanbul Ordulular Dernekleri Platformu Başkanı ve Vakıf Guraba Hastanesi eski Başhekimi Dr. Şenel Yediyıldız ve platform üyeleri Çerkezköy'deki bazı dernek ve iş adamlarını ziyaret ederek, 16 Mart'ta Bağcılar Kapalı Spor Salonu'nda bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Ordulular Sevgi Şöleni'ne davet ettiler

ORDULULAR ŞÖLENDE BULUŞACAK
17 Ocak 2013 Perşembe 08:08

Yapılan ziyaret ve görüşmelere Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi ve Ordular Derneği Şölen Ağası İbrahim Eren, Silivri Belediye Meclis Üyesi Metin Kaya, İstanbul Orduspor Taraftarlar Derneği Başkanı İsa Sönmez ve Kapaklı Ordulular Dernek Başkanı Fatih Önkol eşlik etti.
BU ŞÖLEN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Geçtiğimiz yıl İstanbul'da 4.'sü yapılan İstanbul Ordulular Sevgi Şöleni'ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra bir çok milletvekili, bürokrat ve işadamının katıldığını belirten İstanbul Ordulular Dernekleri Platformu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, "Bu şölen Ordumuzun ve kültürümüzün tanıtılması için çok büyük önem taşıyor" dedi.
TÜM ORDULULAR DAVETLİ
Bu yıl da 16 Mart tarihinde İstanbul Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu'nda beşincisi yapılacak olan Ordulular Sevgi Şöleni'ne Çerkezköy, Kızılpınar, Kapaklı, Veliköy ve bölgedeki Orduluları davet eden İstanbul Ordulular Dernekleri Platformu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, "Hemşehrilerimizin teşrifleri bizleri onurlandıracaktır" açıklamasını yaptı.
ORDULULAR BİRARAYA GELİYOR
"Düzenlediğimiz Ordulular Sevgi Şölenimiz İstanbul ve bölgemizdeki bütün Orduluları bir araya getirmekte ve Ordu aşkını zirvelere taşımaktadır" diyen İstanbul Ordulular Dernekleri Platformu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, bu yıl beşincisini düzenleyecekleri şölene başta İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş olmak üzere bir çok bürokratın da katılacağını ve Ordulular için bu şölenin büyük önem taşıdığını ifade eden İstanbul Ordulular Dernekleri Platformu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, "Her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri yanımızda görmek istiyoruz" diyerek tüm Orduluları 16 Mart'taki şölene davet etti.
İBRAHİM EREN'E VE DERNEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Trakya’da da Ordulu derneklerinin girişimleri ve Kızılpınar Meclis Üyesi ibrahim Eren’in katkılarıyla gerçekleşen sevgi şölenlerinin büyük  yankı bulduğunu söyleyen Dr. Şenel Yediyıldız, "İçişleri Bakanımızın ve bir çok milletvekilininde bu şölene katıldığını biliyorum. Öncülük ve desteğinden dolayı Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi ve Şölen Ağamıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gerçekten bu öncülük ve misyon çok önemli olup, bizleri bir arada tutan manevi dinamikleri gün yüzüne çıkaran bu girişimci kişilik her zaman aranan bir vasıf olmuştur.
TÜM ORDULULARI BEKLİYORUZ
Ben Ordumuzun tanıtımı ile ilgili çalışma yürüten ve öncülük eden başta Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi ve Şölen Ağamız İbrahim Eren, Kapaklı Ordulular Dernek Başkanı Fatih Önkol ve Yönetimine, Çerkezköy 52 Ordulular Dernek Başkanı Metin Yaşar ve Yönetimi ile bütün hemşehrilerime teşekkürü bir borç biliyor, 16 Mart'taki şölenimize tüm Orduluları beklediğimi ifade etmek istiyorum" diyerek konuşmasına son verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.