Ordululardan Ankara Çıkarması

Ocak ayı içerisinde Çerkezköy ve Kapaklı’daki Ordu ilimize ait derneklerini ziyaret eden İstanbul Ordulular Dernekler Platformu Başkanı Şenel Yediyıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu kez de Ankara’ya çıkarma yaparak AK Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundular

Ordululardan Ankara Çıkarması
07 Şubat 2013 Perşembe 08:46

Ziyarete İstanbul Ordulular Dernekler Platformu Başkanı Şenel Yediyıldız’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yavuz Atiç, Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Zekeriya Erdin, Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Turgay Çetin, Esenyurt Ordulular Dernek Başkanı Mustafa Gevrek, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi ve Ordulular Şölen Ağası İbrahim Eren, işadamları Şakir Çoban ve Süleymen Aslan katıldılar.
AK PARTİLİLERİ ŞÖLENE DAVET ETTİLER
Ziyarete Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ekrem Erdem’den başlayan  dernek temsilcileri, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u, İçişleri eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'i ve Adıyaman eski Milletvekili Mahmut Göksuyu makamlarında ziyaret ettiler.
ŞÖLEN AĞASI EREN BİLGİ VERDİ
Ordu heyetinin ziyaretinde AK Parti yetkilileri 16 Mart'ta İstanbul Bağcılar'da bu yıl 5.'si yapılacak olan Ordulular Sevgi Şöleni'ne davet edilirken, ziyaretler ile ilgili bilgi veren Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi ve Ordulular Şölen Ağası İbrahim Eren, "Ankara ziyaretimizde Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem, Numan Kurtulmuş ile İçişleri eski Bakanımız İdris Naim Şahin ve Adıyaman eski Milletvekili Mahmut Göksu'yu ziyaret ederek kendilerini 16 Mart'ta yapılacak olan şölenimize davet ettik. Ziyaretlerimiz oldukca samimi bir ortamda geçerken, Ordu Milletvekillerimiz ve bürokratlarımızla da birlikte olma imkanı yakaladık" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.