Organik lezzetlerin yeni adresi Peynir Sarayı

Başta peynir ve zeytin olmak üzere içinde birbirinden farklı organik ürünün yer aldığı Sütlübey Peynir Sarayı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak numara 5’te Çerkezköy halkının hizmetine girdi. Zeytinyağı, zeytin sütü, zeytin reçeli, birbirinden lezzetli peynirler ve daha birçok organik ürünün yer aldığı mağaza da aktariye ürünleri de bulunurken, mağaza özellikle zeytinyağı ve peynir çeşitleriyle ön plana çıkıyor.

Organik lezzetlerin yeni adresi Peynir Sarayı
15 Ocak 2013 Salı 08:20

ÖZLENEN DOĞAL TATLAR BURADA
Mağazayı yöresel gurme lezzetlerin ve özlenilen doğal tatların yer aldığı bir market olarak tanımlayan İşletme Sahibi Ali Tokmak, vatandaşların, Trakya’da ve Türkiye’de ün yapmış tüm peynir çeşitlerini Peynir Sarayı’nda bulabileceğini dile getirerek, “Mağazamızda ev mantısından Yörük kadınlarının yaptığı zeytin reçeline, Dünyanın en iyi zeytinyağı olan Edremit zeytinyağından baharat çeşitlerine yüzlerce ürün mevcut. Mağazamızda ayrıca aktariye çeşitlerimiz de bulunmakta” diye konuştu.
YÖRESEL LEZZETLERİN TADINA BAKTILAR
Gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AKP İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, AKP’li İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Vehbi Demirtaş, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve çok sayıda davetli katıldı. Açılıştan önce kurban da kesilirken, mağazanın açılışını yapan Belediye Başkanı Ali Ertem ve beraberindekiler işletmeye ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettikten sonra, mağazayı gezerek ürünleri hem tattı hem de ürünler hakkında bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.