Osmanlı Şehzade mehteran gösterisiyle açıldı

Çerkezköy’e Edirne’nin geleneksel lezzetlerini sunan Osmanlı Şehzade yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.

Osmanlı Şehzade mehteran gösterisiyle açıldı
16 Aralık 2014 Salı 07:46

 KATILIM YOĞUN OLDU

Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Numara 22 adresinde hizmete açılan Osmanlı Şehzade için açılış töreni düzenlendi. Düzenlenen açılış törenine AKP Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Abdullah Öğe, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ve çok sayıda davetli katıldı.

8. ŞUBE ÇERKEZKÖY’E AÇILDI

Açılış öncesi Mehteran takımının Osmanlı Marşları açılışa renk katarken, açılış konuşmasını gerçekleştiren Adres Grup CEO’su İlkay Yurteri, “Yeni açılan ve Trakya’da ilk kez Çerkezköy’de farklı bir şubesi olan Osmanlı Şehzade Çerkezköy’e hayırlı olsun. 8.şubemizi Çerkezköy’e açarken, diğer 7 şubemizde Edirne’de halkımıza hizmet veriyor” açıklamasında bulundu.

DAVETLİLERE İKRAMDA BULUNULDU

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetlilere ve vatandaşlara ikramda bulunuldu. Osmanlı Şehzade Çerkezköy Şubesi sahiplerinden Yusuf Koska ve Mesut Çeker ürünlerini hakkında katılımcılara bilgi verirken, Çerkezköy’e Osmanlı tatlarını getirdikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.