Özel Çerkezköy Hastanesi'nden engellilere jest

Özel Çerkezköy Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan Engelliler Günü'nde ziyaret ettiği Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanlarına çiçek vererek, "Bir ihtiyacınız var mı?" diye sordu

Özel Çerkezköy Hastanesi'nden engellilere jest
07 Aralık 2010 Salı 00:00

Özel Çerkezköy Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan Engelliler Günü'nde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile Kapaklı Sakatlar Derneği'ne ziyarette bulunarak, engellilerin bir ihtiyacı olup olmadıklarını sordu.

BİRŞEYE İHTİYACINIZ VAR MI?
    Özel Çerkezköy Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Emre Alkan ilk ziyaretlerini Kapaklı Sakatlar Derneği'ne yaptı. Kapaklı'daki Sakatlar Derneği'ne giden Leyla Alkan ve Emre Alkan burada Dernek Başkanı Ali Karaca ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
     Leyla Alkan Dernek Başkanı Ali Karaca'ya çiçek vererek Engelliler Günü'nü kutladı. Hastane olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını dile getiren Alkan, "Hastane olarak sadece 3 Aralık'da değil her zaman engellilerimizin yanında olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Asıl engel beynimizde. Beynimizdeki engelleri kaldırıp engelliler için neler yapabileceğimizi düşünmüyoruz. Elimizden geldiğince size yardımcı olmak istiyoruz. Biz sizin sorunlarınıza vakıf olmayabiliriz ama bildirirseniz olanak ve imkanlarımız ölçüsünde destek olmak istediğimizi bilmenizi istiyoruz" dedi.

KAPAKLI'DA 350 ENGELLİ VAR
    Başkan Ali Karaca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz yeni kurulmuş bir derneğiz. Seçim üzeri siyasilerin yaptığı ziyaretleri saymazsak Derneğimize gelerek hal hatır soran ilk kişi siz oldunuz. Bu yüzden üyelerim adına Özel Çerkezköy Hastanesi'ne teşekkür ederim" dedi. Kapaklı'daki engelliler hakkında bilgi veren Karaca, "Yaptığımız çalışmalar sonucunda Kapaklı'da 300-350 engelli vatandaşımızın bulunduğunu tespit ettik. Ancak bunların şu anda 80'i derneğimize üye. Dernek üyeliğinde sorun yaşıyoruz. Burdan engellilerimize yardımcı olmamız için Derneğimize üye olmalarını tavsiye ediyorum. Ayda 1 TL üye aidatımız var. Büyük bir rakam değil" diye konuştu.

ÇİÇEKLE GÖNÜL ALDI
    Daha sonra Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne gelen Özel Çerkezköy Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Emre Alkan, burada da Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya'ya çiçek verip, tebrik etti. Çetinkaya ile bir süre sohbet eden Leyla Alkan ve Emre Alkan sorunları dinledi.
    Özel Çerkezköy Hastanesi'nin daha önce yaptığı engelli yatakları nedeniyle bir kez daha teşekkürünü dile getiren Çetinkaya, "Özel Çerkezköy Hastanesi bize yatak vermişti. O yatakların hepsini engelli arkadaşlarımıza dağıttık. Bir kez daha teşekkür ediyorum. Tabii herkesten herşey istemek olmuyor. Sorunlarımız büyük, ihtiyaçlarımız çok. Ama bunları paylaştırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
    Çetinkaya Dernek olarak yürüttükleri faaliyetleri anlatarak "Biz canlı denörüz. Bu yüzden okullarda engelli kulüplerini kurduk. Şimdi engelli arkadaşlarımız okullara gidip öğrencilere birebir eğitim veriyor. Mesala çocuğa otomobilin ön koltuğunda oturma dersin ama fazla etkisi olmaz. Biz burda otomobilin ön koltuğunda oturduğu için engelli olan arkadaşımızı götürüp 'Bakın böyle olursunuz' diyerek örnek gösteriyoruz. Eğitimde bunun daha fazla etkisi olduğunu düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.