Özel ÇOSB Kreşinden Dünya Çevre Günü etkinliği

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin öğrencilerine yönelik 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Özel ÇOSB Kreşinden Dünya Çevre Günü etkinliği
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Haziran 2022 Perşembe 11:51

Etkinlikler çerçevesinde ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Yönetim Sistem Müdürlüğü tarafından öğrencilere yapılan sunumlarda, doğayı ve çevreyi korumanın önemine dikkat çekilerek; sağlıklı, temiz ve zarar görmemiş bir çevrede yaşamanın farkındalığını oluşturmak için neler yapılması gerektiği örneklerle anlatıldı.

Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl ve Çevre Yönetim Sistemi MüdürüServinazKuru’nun da katıldığı etkinliklerde Çevre Atık Kontrol Şefi Yunus Doğan şunları söyledi: “Hep birlikte Dünyamızı daha temiz, daha yeşil bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. İsrafı önlemeli, kaynaklarımızı daha verimli kullanmalıyız. Atıkların oluşmasını engellemeliyiz, oluşan atıkların kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımını sağlamalıyız.”

Sunumların ardından minik öğrencilere atık ayrıştırmanın nasıl yapılacağı gösterilerek, Sıfır Atık Yönetmeliğine uygun olarak hazırlanan kutulara atıkların ayrıştırılacak atılması gösterildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.