PANDAR ADD VE ŞOFÖRLER ODASI'NA GİTTİ

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, Atatürkçü Düşünce Derneği ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti

PANDAR ADD VE ŞOFÖRLER ODASI'NA GİTTİ
27 Eylül 2013 Cuma 08:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, ziyaretlerini sürdürüyor. Pandar, Atatürkçü Düşünce Derneği ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Eşi Demet Pandar ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği'ne (ADD) gelen CHP Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, burada Başkan Dündar Orhan ile görüştü. ADD Başkanı Dündar Orhan ve yönetimi ile bir süre sohbet eden Subaykan Pandar, Çerkezköy'ü modern bir kent yapmak için yola çıktığını söyledi. ADD'den seçimlerde CHP'ye destek isteyen Subaykan Pandar, daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.



Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş ile görüşen Subaykan Pandar, "Günlerden beri vatandaşlarımızı kapı kapı dolaşıp dinliyoruz. Buraya şoför esnafımızın sorunlarını, dertlerini dinlemeye geldik. Önce aday sonrada belediye başkanı olmak istiyorum. Bunun için ben hazırım. Yaptığım gezilerde vatandaşlarımızında CHP için hazır olduğunu gördüm." ifadelerini kullandı. Ziyaretler sırasında hem ADD Başkanı Dündar Orhan hem de Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Subaykan Pandar'a çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.