PAZAR GÜNÜ ÇERKEZKÖY'DE HALK KONSERİ VAR

Pazar günü saat 12.30'da Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan ve 9 sanatçının katılacağı 'Halk Konseri' için tanıtım kahvaltısı düzenlendi. Organizatör Cengiz Erdem, Çerkezköy'de düzenleyecekleri konserin Doğu Tv'de yayınlanacağını söyledi

PAZAR GÜNÜ ÇERKEZKÖY'DE HALK KONSERİ VAR
27 Mart 2013 Çarşamba 08:20

Bu pazar günü Çerkezköy'de tv programı olarak bir 'Halk Konseri' düzenlenecek. Organizatör Cengiz Erdem, Doğu Tv'de yayınlanacak konser programının çekimlerinin Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağını söyledi. Konserin tanıtımı için bir kahvaltı düzenleyen Organizatör Cengiz Erdem, pazar günü saat 12.30'da başlayacak konser için bilet dağıtımına başlanıldığını söyledi.
KONSER TANITIMI KAHVALTIDA YAPILDI
9 sanatçının katılacağı Halk Konseri'nin tanıtımı için Enesoğlu Pastanesi'nde 'Tanıtım Kahvaltısı' düzenlendi. Kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın ve çok sayıda işadamı ve siyasi katıldı. Kahvaltıda Doğu Tv için de çekimler yapan Organizatör Cengiz Erdem, pazar günü Çerkezköy'de düzenlenecek konserin bir halk konseri programı olduğunu söyledi. İşadam ve siyasilere konser biletlerinin dağıtıldığı kahvaltı konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, "Çerkezköy'de düzenlenecek olan bu konserin barışa sevgiye katkı sağlamasını diliyorum" diye konuştu.
KONSERDE 9 SANATÇI SAHNE ALACAK
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda 31 Mart Pazar günü saat 12,30'da başlayacak konserde: Havvanur, Hüseyin Şimşek, Mehmet Öndül, Ömer Akçan, Sefa Güneş, Melek Seyhan, Ünal Caca, Yeliz Kurt, Yılmaz Kasapoğlu sahne alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.