Pera’dan bu kez moral kahvaltısı

Geçtiğimiz günlerde ÇTSO Spor Kulübü bünyesindeki bayan voleybol takımlarına sponsorluk desteği veren Pera Villa Pastaneleri, bu kez Bölgesel Lig’de mücadele eden ÇTSO Bayan Voleybol Takımı’nı kahvaltıda ağırladı

Pera’dan bu kez moral kahvaltısı
30 Ocak 2013 Çarşamba 08:09

Çerkezköy Pera Villa Pastanesi, Bölgesel Lig’de mücadele eden ÇTSO Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’nı Lüleburgaz Balkanspor maçı öncesi kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıda ayrıca, oyuculara eşofmanları ve formaları da takdim edildi.
Pazar sabahı Pera Villa Pastanesi’nde düzenlenen kahvaltıya Takım Antrenörü Kürşat Kayayurt, ÇTSO Spor Kulübü Yönetimi'nden Ali Hatip, Özgür Aksu, Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök ve ÇTSO Bayan Voleybol Takımı oyuncuları katıldı.
BİZLERE MOTİVASYON SAĞLADI
Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Kürşat Kayayurt, takımlarına verdiği destekten ötürü Pera Villa Pastaneleri’ne teşekkür ederken, ayrıca mutluluk duyduklarını da dile getirdi. Elde edecekleri başarılarla bu desteği boşa çıkarmayacaklarını vurgulayan Kayayurt, “3. Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Pera Villa Pastaneleri’nin bizlere verdiği bu destek de, 3. Lig’e yükselebilmemiz adına ekstra motivasyon sağladı. Bu destekten ötürü artık 3. Lig için daha cesur hareket ediyoruz. Desteklerinden ötürü Pera Villa Pastaneleri İşletmecisi Sayın Şahin Aktürk ve Mali İşler Müdürü Sadık Anagök’e teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
3. LİGE ÇIKMAK İÇİN HİÇBİR ENGEL YOK
Kahvaltıda konuşan, takım kaptanı Tuğçe Arkan, takıma inanıp destek veren Pera Villa Pastaneleri’ne teşekkürlerini iletti. Pera Villa Pastaneleri’nin de desteği ile büyük başarılar elde edeceklerini söyleyen Arkan, “Çerkezköy halkına voleybolu sevdireceğiz. Biz çok iyi bir takımız ve takımıma sonuna kadar güveniyorum. Çerkezköy halkı da takımımıza destek verirse, 3. Lig’e çıkmak için önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır” dedi.
FORMALARINI ALDILAR
Böylesine başarılı bir takıma sponsor oldukları için çok mutlu olduklarını dile getiren Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök de “Dileğimiz ÇTSO Bayan Voleybol Takımı’nın, Çerkezköy halkı ve bizlerin de desteği ile 3. Lig’e yükselmeleridir” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Pera Villa Pastaneleri tarafından Bayan Voleybol Takımı'na eşofman ve formaları takdim edilirken, Pera Villa ailesi, Lüleburgaz Balkanspor Bayan Voleybol Takımı ile yapacakları karşılaşma öncesi ÇTSO Bayan Voleybol Takımı’na başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.