PERYÖN'DEN 2013'ÜN İLK SALI BULUŞMASI

PERYÖN Trakya Şubesi'nin 2012 yılında başlattığı 'Salı Buluşmaları' devam ediyor. Geleneksel hale getirilen 'Salı Buluşmaları'nın 2013 yılında yapılan ilk toplantısında 'Yeni Tehlike Sınıfları ve Nace Kodları' konusu ele alındı

PERYÖN'DEN 2013'ÜN İLK SALI BULUŞMASI
26 Ocak 2013 Cumartesi 08:56

2013 yılının ilk 'Salı Buluşması' PERYÖN Trakya Şubesi'nin yeni seminer salonunda 'Yeni Tehlike Sınıfları ve Nace Kodları' konulu eğitim çerçevesinde yapıldı. Buluşmada, konuşmacı olarak Makrosistem Danışmanlık ve Eğitim Firması Sahibi, Baş İş Müfettişi Adnan İyibozkurt yer aldı.

SIRADA YENİ TOPLANTILAR VAR

Programın açılış konuşmasını yapan PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, yeni salonun PERYÖN’e çok şey kazandırdığını, bu salon ile birlikte 'Salı Buluşmaları'nın yegane adresi olarak PERYÖN’ün olacağını söyledi. 

PERYÖN'ün 2013 yılı hedeflerine değinen Çetin, bir çok eğitim, seminer, toplantı faaliyetleri yapacaklarını, bunların yanı sıra sosyal anlamda da bir takım faaliyet hazırlıklarında bulunduklarını belirtti. Yönetim Kurulu olarak özverili çalışmanın neticesini aldıklarını önümüzdeki süreçte PERYÖN çıtasının daha da yükseltme hedeflerinde olduğunu belirten Çetin. 29 Ocak Salı günü 'Çalışma Hayatındaki Yeni Kanunlar ve Yargıtay İlke Kararları' konulu bir zirveye Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile imza atacaklarını söyledi. Bu zirvede Yargıtay 9. Daire Onursal Başkanı Mustafa Kılıçoğlu, Prof. Dr. Gülsevil Alpagut ve Doç. Dr. Erdem Özdemir gibi önemli isimleri ağırlayacaklarını belirtten Çetin, 17 Şubat’ta ise Kartepe’ye bir gezi düzenleyeceklerini de hatırlatarak tüm katılımcıları davet etti.

YENİ YÖNETMELİKLER ELE ALINDI

PERYÖN üyeleri ve gönüllülerin bir arada olduğu toplantıda, tekstil ve tehlikeli iş sınıflarına giren bir çok firma yetkilisi, İSG uzmanları ve danışmanları katıldı. Yeni yönetmeliklerle risk gruplarının değişiminden etkilenenlerin soru ve sorunlarına çözüm arandığı toplantı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.