PERYÖN'ÜN 2013'TE İLK PROGRAMI

PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Özber Çetin, 2013 yılında ilk yapacakları etkinliğin 19 Ocak Cumartesi günü "Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi" eğitimi adı altında olduğunu bildirdi

PERYÖN'ÜN 2013'TE İLK PROGRAMI
19 Ocak 2013 Cumartesi 08:32

2012 yılındaki etkinlik ve faaliyetlerini aralık ayında düzenlenen bir balo ile kapatan PERYÖN, 2013 yılını da hareketli geçirmeyi planlıyor. PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, gerçekleştirilmesi beklenen birçok eğitim, toplantı ve sosyo-kültürel faaliyetleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

UYGULAMALI ETKİN ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ YAPILACAK
PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi) 19 Ocak 2013 Cumartesi 13.00’da yeni seminer salonunda 'Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi' eğitimi ile 2013 yılı eğitim programına start veriyor. 'Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi' eğitimi, Me&Ga Danışmanlık ve Eğitim Firması Yöneticisi ve Eğitmeni Melih Bozcan tarafından verilecek. Yaklaşık üç saat sürmesi beklenen eğitimin ardından katılımcılara sertifika verileceğini belirten PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, "PERYÖN’ ün 2013 yılı etkinlik programı çerçevesinde hazırladığı yeni seminer salonunda yapılacak olan eğitime bölgemiz sanayicileri, yöneticileri, insan kaynakları çalışanları ve öğrencilerinin katılması bekliyoruz."dedi. Kırk kişilik kontenjanı olan yeni seminer salonunda ki hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, bu yıl ocak ve şubat ayı genelinde yoğun eğitim ve toplantı programlarının olduğunu bildirdi.
29 OCAK'TA BİR EĞİTİM DAHA VAR
Ocak ayı içerisinde gerçekleşecek olan 'Çalışma Hayatında Yeni Kanunlar ve Yargıtay İlke Kararları Zirvesi’ni Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliği ile gerçekleştireceklerini bildiren Çetin, yeni kanunların bölgemiz sanayi kuruluşlarını ve sanayicilerini çok yakından ilgilendirdiğini söyledi. Çetin, "Yeni yönetmelikler yeni cezalar ve yeni uygulamaları da beraberinde getiriyor. Bu konuda detaylı tüm bilgilerin bu zirvede konuşulup, tartışılacağını düşünüyoruz." dedi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve PERYÖN Trakya Şubesi İşbirliğinde gerçekleştirilecek olan zirvenin tarihi 29 Ocak 2013 olarak bildiren Çetin,  detaylı bilgi ve kayıt için oda veya PERYÖN'e müracaat edilebileceğini kaydetti. Özber Çetin, işveren ve işveren temsilcilerini, sanayicileri, insan kaynakları çalışanlarını ve hukukçuları yakından ilgilendirdiğini bu nedenle zirveye yoğun bir katılım olacağını dile getirdi.
İLK SALI BULUŞMASI 22 OCAK'TA
2013 Yılının ilk 'Salı Buluşması'nın da PERYÖN’ ün Seminer Salonunda 22 Ocak tarihinde gerçekleştirileceğini kaydeden Çetin, programa A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Adnan İyibozkurt 'un katılacağını söyledi. Toplantıda 'Yeni Tehlike Sınıfları ve NACE Kodları' üzerinde durulacağını söyleyen Çetin,. Özellikle tekstil sektörünü etkileyen bu konu birçok bilinmeyen yönü ile masaya yatırılacak. Toplantıdan çıkan sonuca göre eksik ya da yanlış olduğu düşünülen konular ile ilgili olarak katılımcılarında izinleriyle gerekli mercilere PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından iletilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.