Peyzaj çalışmalarının son durağı Narin kavşağı oldu

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yaz ayları kapsamında sürdürdükleri çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Son olarak Narin Kavşağı’nda yapılan çalışmalarda kavşağa mevsim çiçeği ekilirken, Mevsim çiçeklerinin farklı bir konseptle bütünleyerek ekildiği ifade edildi.

Peyzaj çalışmalarının son durağı Narin kavşağı oldu
15 Ağustos 2013 Perşembe 08:02

MEVSİM ÇİÇEKLERİ EKİLDİ
İlçe genelinde 'Estetik bir Çerkezköy' amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri son olarak Narin Kavşağı'nda peyzaj çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında kavşağa mevsim çiçeklerinin ekildiğini belirten yetkililer, “Mevsim çiçeklerini farklı bir konseptle bütünleyerek ektik. Böylelikle ekilen çiçekler daha farklı bir görünüme kavuşarak, daha zengin bir manzara ortaya konulmuş oldu” denildi.
YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU
Kavşak içerisinde yer alan ağaçların da kiremitlerle kombine edildiğini ifade eden yetkililer, “Çalışmalar neticesinde ortaya güzel bir peyzaj çalışması konmuş oldu. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte ilçemizin en işlek bölgelerinden biri olan Narin Kavşağı, yeni görünümüyle vatandaşlarımıza görsel olarakta hizmet vermeye devam edecek” bilgisi verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.