Pınarça Kapaklı Yolu Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesi ile Pınarça Mahallesi arasında bulunan 18 bin metrekarelik yolun yapımını tamamladı.

Pınarça Kapaklı Yolu Tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Temmuz 2020 Salı 10:38

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Kapaklı ilçesi ile Pınarça Mahallesi arasında bulunan yolda, petrol türevi ürün içermemesi nedeniyle çevre dostu yol olarak da nitelendirilen beton yol uygulaması gerçekleştirildi.7,5 metre genişliğinde 2 bin 400 metre uzunluğunda, toplamda 18 bin metrekare alana sahip olan yol, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin titiz çalışması sonunda tamamlandı.
HİZMETE DEVAM
Çalışmaların belli bir program dâhilinde, durmaksızın sürdürüldüğünü belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızca il genelinde başlattığımız yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Hizmetlerimizi hayata geçirirken halkımızın ihtiyaçlarını gözetiyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden halkımız için bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.