PTT kredileri iki katına çıkardı

Maaşlarını PTT'den alan vatandaşlara yönelik başlatılan kredi uygulamasında oranlar iki katına çıkartıldı. PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, "Maaşının 5 katına kadar verilen kredi 10 katına çıktı" dedi.

PTT kredileri iki katına çıkardı
17 Aralık 2010 Cuma 00:00

Bankalar gibi kredi vermeye başlayan PTT, oranları iki katına yükseltti. Geçtiğimiz Ağustos ayında başlatılan uygulamaya büyük oranda talep gelirken, kredi oranları da "Maaşın 5 katından 10 katına" yükseltildi. PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, "Talep çok olunca kurum kredi oranlarını artırdı" dedi.

MAAŞIN 10 KATI KREDİ VERİYOR
    PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, "KKredi" uygulamasında oranın artırıldığını söyledi. Ağustos ayında başlayan uygulamada bankalar gibi kredi vermeye başlayan PTT, maaş ödemesi yaptığı vatandaşlara talepleri halinde maaşlarının 5 katı kadar kredi verdi. Aradan geçen 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde PTT'den maaş alan 270 kişiye kredi verdiklerini kaydeden Müdür Ali Arslan, "Maaşlarını bizden alan SS, BAĞ-KUR emeklileri ve diğer tüm vatandaşlarımız talep etmeleri halinde maaşlarının 5 katına kadar kredi aldı. Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine kurumumuz, bu aydan itibaren kredi oranın iki katına çıkarttı. Artık maaşını bizden alan müşterilerimiz maaşlarının 10 katına kadar kredi alabiliyor" diye konuştu.
Müdür Ali Arslan, kredi şartları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların PTT Çerkezköy Şubesi'nden bilgi alabileceğini kaydetti.

PTT PİYANGO SATIŞLARINA BAŞLADI
    Öte yandan PTT Çerkezköy Şubesi yaklaşan yeni yıl öncesi Milli Piyango biletlerini de satışa çıkardı. İlk kez geçen yıl piyango bileti satmaya başlayan PTT, bu yıl bilet satmaya devam ediyor. Geçen yıl toplam 8 bin adet bilet sattıklarını belirten Müdür Ali Arslan, Çerkezköy'ün yeni yıl talihlilerini PTT olarak belirlemek istediklerini söyledi. Yılbaşı özel çekilişinde satışa sunulan biletler çeyrek 8, yarım 16, tam bilet 32 TL'den satılıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet kızılay - 12 yıl önce
ptt den kredi almak için ptt den mı maaş alması lazım birde yüzde kaçlan veriyorlar açıklamamışlar.