Ramazan ayı etkinliklerinin finali Mustafa Akgül'le yapılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan ayı etkinliklerinin bu yıl ki finali, 3 Ağustos Cumartesi (Kadir Gecesi) İlahiyatçı Mustafa Akgül'ün programıyla gerçekleşecek.

Ramazan ayı etkinliklerinin finali Mustafa Akgül'le yapılacak
03 Ağustos 2013 Cumartesi 08:34

KADİR GECESİ GERÇEKLEŞECEK
Kadir Gecesi saat 21.30'da Çerkezköy Anfi Tiyatro'da gerçekleşecek olan programın konuğu İlahiyatçı Mustafa Akgül  olacak. 'Hz. Peygamber'in Hayatı' konulu konferansın verileceği programa Çerkezköy halkının davetli olduğunu belirten Belediye yetkilileri iftardan sonda başlayacak olan programa katılımın ücretsiz olduğunu da söylediler.

MUSTAFA AKGÜL KİMDİR?
Mustafa AKGÜL 1950 de Kayseri' nin Erkilet nahiyesinde doğdu. İlk orta ve Yüksek tahsilini Kayseri' de yapan AKGÜL, mesleğe Talas Ali Saib Paşa Cami'nde İmam olarak başladı. Üç yıl kadar Kayseri Müftü Yardımcılığı yaptı, daha sonra İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Fıkıh, Hadis ve Tefsir dallarında uzmanlık eğitimi gördü. Edirne'nin Keşan ilçesinde Müftülük de yapan AKGÜL 32 sene İstanbulda Merkez Vaizliği yapmış 2012 yılında da İstanbul Baş Vaizliği'ne tayin edilmiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.