RAMAZAN KOLİLERİ DAĞITILIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak kolisi dağıtımına başlandı.

RAMAZAN KOLİLERİ DAĞITILIYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2024 Çarşamba 11:09

Çerkezköy Belediyesi iletişim Merkezi’ne başvuruda bulunan ve yapılan incelemeler sonucu yardım kriterlerine uyan ihtiyaç sahibi ailelerimize, ekiplerimiz tarafından erzak paketleri teslim ediliyor.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE ERZAK PAKETİ DAĞITIYORUZ

Kentimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da gıda yardımında bulunduklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, kardeşlik köprülerinin üst düzeye çıktığı Ramazan Ayı nedeni ile kentimiz genelinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak paketi dağıtıyoruz” dedi. Erzak kolilerinin, Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne yapılan müracaatlar içinden yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen ailelere ulaştırıldığını kaydeden Başkanımız Akay, erzak kolilerinin ekiplerimiz tarafından dağıtımına devam edildiğini ifade etti.

AİLELERİN EVLERİNE TESLİM EDİYORUZ

Ramazan Ayı nedeni ile hazırlanan erzak paketlerinin Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlilerince tespit edilen ailelerin evlerine kadar götürülüp, teslim edildiğini belirten Akay, “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da dağıtımını yaptığımız erzak paketlerini vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” dedi.

MAHALLE İFTARLARINDA BULUŞACAĞIZ

Ramazan Ayı’nın tüm insanlık için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Akay, “Bu Ramazan Ayı’nda da tüm mahallelerimizde kuracağımız iftar sofralarında vatandaşlarımızla buluşacağız. Ramazan Ayı’nın maneviyatını hep birlikte yaşayacağız” dedi. Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.