Ruh Sağlığı Merkezi’nden anlamlı sergi

Çerkezköy Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların yaptıkları el emeği eserler, Çerkezköy Devlet Hastanesi bahçesinde sergilendi

Ruh Sağlığı Merkezi’nden anlamlı sergi
28 Haziran 2015 Pazar 19:30

 SOSYALLEŞME AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Sergiden elde edilen gelirin, hastaların yapacakları yeni çalışmalarda gerekli olan malzemelerin temininde kullanılacağını belirten Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu; “Bu merkez; şizofren, bipolar gibi izole hayat süren hastaları toplumun içine çıkartmak sebebiyle kuruldu. Yapılan sergide görevli olmaları, sosyalleşmeleri açısından önemli bir gelişme. Daha az ilaçla daha uyumlu olmalarını sağlamak merkezimizin amaçları arasındadır. Onların topluma kazandırılması hem bizler için hem de kendileri için büyük mutluluk.” ifadelerini kullandı.

BİRÇOK ÜRÜN SERGİLENDİ

Çerkezköy Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların el emeği ürünlerinin görücüye çıktığı sergide yap-boz, tablolar, kolye, bileklik, küpe, mücevher sandığı, ahşap tepsiler, kitap ayracı, vazo, kalemlik, mumluk gibi ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.