Rümeysa’nın hediyesi 1 yıl sonra verildi

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Kızılpınar 125. Yıl İlkokulu’nda geçtiğimiz yıl yapılan ‘İstiklal Marşı’nı Okuma Yarışması’nda birinci olan Rümeysa Nur Üstündağ’a bir laptop hediye etti. Rümeysa Nur Üstündağ’ın İstiklal Marşı’nı okumasından çok etkilendiğini vurgulayan Korkmaz “Öğrencimizi böyle güzel yetiştiren ailesi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” ifadesini kullandı

Rümeysa’nın hediyesi 1 yıl sonra verildi
05 Mart 2014 Çarşamba 07:16

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Kızılpınar 125. Yıl İlkokulu’nda geçtiğimiz yıl yapılan ‘İstiklal Marşı’nı Okuma Yarışması’nda birinci olan Rümeysa Nur Üstündağ’a bir laptop hediye etti.
LAPTOP HEDİYE ETTİ
Rümeysa Nur Üstündağ’ın annesi Şengül ve babası Rahmi Üstündağ’ın da yer aldığı hediye programda konuşan Belediye Başkanı Korkmaz “İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda birinci olan Rümeysa Nur Üstündağ, marşımızı okuduğu esnada benim tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandım” dedi.
KENDİSİNİ YETİŞTİRENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Rümeysa Nur Üstündağ’ı yetiştiren ailesine ve öğretmenlerine de teşekkür eden Korkmaz “Bu çocuklarımız Nene Hatun gibi istiklal mücadelemizin simge isimlerine dualarımız olacaktır. Çanakkale ve Kıbrıs’ta istiklal mücadelesi veren şehitlerimizi anmamızı sağlayacaklardır” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.