Sahil Projesi Çalıştayı Ramada Otel’de yapıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Sahil Projesi çalıştayı Ramada Otel'de gerçekleşti. Ramada Otelde düzenlenen çalıştaya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Mustafa Özdemir, Telat Akköse, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Süleymanpaşa Belediyesi Birim Müdürleri, Namık Kemal Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ile Siyasi Parti temsilcilerinin katıldığı çalıştayda, sahil ve meydan düzenleme projesi ile kent meydanı projeleri hakkında görüşler masaya yatırıldı.

Sahil Projesi Çalıştayı Ramada Otel’de yapıldı
11 Kasım 2014 Salı 07:57

'İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ'

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptığı açıklamada, ''Seçildiğimiz günden bu yana başka birşey düşünmedik, şeffaf olarak insan odaklı belediyecilik dedik ve bu hedefle yola çıktık. Bu şehir hepimizin şehri, buranın sıkıntılarını ancak burada yaşayanlar anlar. Bu projede bizim amacımız buradan bir gelir elde etmek değil. Vatandaşlarımız daha fazla nasıl yararlanır? Onu hedeflemeliyiz. Bizim amacımız sadece insanlarımızı mutlu etmek, yaşanabilir bir kent oluşturmak. Süleymanpaşa'da yaşayan vatandaşların mutluluğu bizim mutluluğumuz, mutlu ederken de verimli olan kaynakları yerinde kullanmak, bu bağlamda öncelikle yerel kaynaklar kullanılmalı. Bu işte sonuna kadar kararlıyız ortada hasta verimli olmayan bir sahil var.

Bu sahilde neler olmalı neler olmamalı, Bugün bu amaçla burada toplandık, Bunun için de projelerin üretimi aşamasında her kesimin buna katkı vermesi gerekiyor. Umuyorum ki sizler ile bu sahili en verimli şekilde, Süleymanpaşa İlçemize yakışır ve Süleymanpaşa halkının keyif alacağı bir sahil projesini hayata geçirirken, kent meydanı projesini de bu projeye dahil edip her ikisini de birden hayata geçirmek için desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz, ile birlikte siyasi parti temsilcileri ve üniversitemizin temsilcileri ile projelerimizi bir noktada toplayıp, en iyi projeyi kentimize kazandırmak için, ayrıca kamuoyunun da isteklerine ve dileklerine kulak verip sahilimizin çehresini elbirliği ile değiştireceğiz'' dedi.

'BERABER YÖNETECEĞİZ'

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ta ''Tekirdağ'a yakışır, vatandaşlarımızın keyif ve huzur içinde gezebileceği, sahil ve meydan projesini hayata geçirmek için Süleymanpaşa Belediyesi ile ortak çalışmalarımız devam ediyor. Seçilmeden önce Tekirdağ'ı beraber yöneteceğiz demiştik. Onun için bu gün burada fikir alış verişi yapıyoruz. Süleymanpaşa ilçemize yakışır sahil ve kent meydanı projesi için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar diğer ilçelemize ne destek veriyorsak Süleymanpaşa ilçemize de aynı desteği vereceğiz'' dedi.
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak da, Silivri Belediyesinde ki uyguladıkları projeleri anlatıp, bir dizi sunum gerçekleştirdi. Öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler de projeler için görüş alış verişinde bulunup isteklerini dile getirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.