Salgında ilk bayramlaşma programı gerçekleştirildi

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında, Belediyesi Hizmet Binası önünde, pandemi tedbirleri gözetilerek Kurban Bayramı, Bayramlaşma Programı düzenlendi

Salgında ilk bayramlaşma programı gerçekleştirildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Temmuz 2021 Salı 16:41


Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’nın ev sahipliği yaptığı Bayramlaşma Programı’na Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, gaziler, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma programına katılan konuklara bayramlaşmanın ardından ikramda bulunuldu.

PROGRAM ZİYARETLERLE DEVAM ETTİ
   Çerkezköy Belediyesi önündeki bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri ilk olarak Şehit Mustafa Baykuş’un baba evini, ardından da Gazi Ercan Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma programı, Çerkezköy Devlet Hastanesi ziyareti ile devam etti. Protokol üyeleri, Başhekim Yardımcısı Atiye Meltem Aksoy ile birlikte servislerde yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
   Bayramlaşma programı daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İtfaiye ziyaretleri ile sona erdi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.