Santranç takımından bir başarı daha

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü satranç takımı, Mersin’de düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda yeni bir başarıya imza attılar.

Santranç takımından bir başarı daha
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Kasım 2021 Cuma 12:26

17 İLDEN 67 TAKIM KATILDI

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası sona erdi.  17 ilinden 67 takım ve 310 sporcunun katıldığı organizasyon, 11 – 15 Kasım tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirildi. Turnuvada 12 Yaş Genel kategorisinde Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Satranç takımı ikinci oldu.

SATRANÇ TAKIMI 2’NCİ OLDU

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü satranç takımının Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda 12 yaş altı Türkiye ikincisi olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Takım 2.’liğinin yanında sporcularımız masa derecelerinde de başarılı oldu. 2’nci masa oyuncumuz Ege Yiğit Çelik 2’nci; 4’üncü masa oyuncumuz Bartu Arı 2’nci; 3’üncü masa oyuncumuz Yağız Efe Deniz 3’üncü ve 1’inci masa oyuncumuz Efe Yalçınkaya da 4’üncü oldu” dedi.

GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAM

Mersin’de düzenlenen turnuvada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının elde ettiği dereceler ve takım halinde kazandıkları ikincilikten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımımıza güvenimiz ve inancımız tam. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi, kentimize yaşattıkları gururdan dolayı tebrik ediyor; bundan sonraki turnuvalarda da başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.