Saray AKP İlçe Başkanı Özkan Yaman oldu

Geçtiğimiz ay yapılması planlanan fakat çift liste nedeni ile ertelenen Saray AKP İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi yapıldı. İki listenin yarıştığı kongreyi mevcut Başkan Özkan Yaman ezici üstünlükle kazandı

Saray AKP İlçe Başkanı Özkan Yaman oldu
23 Aralık 2014 Salı 18:50

  Daha önce ikinci liste nedeniyle ertelenen Ak Parti Saray İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı. Özkan Yaman ve Ecivet Sevim’in yarıştığı kongrede oy kullanan 278 delegenin 253 oyunu alan Özkan Yaman, Başkan seçilirken, Ecivet Sevim 25 delegenin oyunu alarak, Özkan Yaman karşısında ezici bir mağlubiyet yaşadı.

 ECİVET SEVİM KENDİ LİSTESİNDEN FİRE VERDİ

29 Kasım’daki kongreyi çıkardığı ikinci liste ile iptal ettiren Ak Parti İlçe eski Başkanı Ecivet Sevim, oy kullanan 278 delegenin sadece 25´nin oyunu aldı. 29 asil ve yedek üye listesinde aday gösterdiği 39 üyenin sadece 25´inden oy alması Sevim´i büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

 Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde 253 oyla Başkan seçilen Özkan Yaman’ın Yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer aldı: “Ümit Süthan, Sezgin Toztekin, Osman Cemal Altıparmak, Sunay İmük, Eyüp Esen, Mehmet Yüksel, Refik İbiş, Erdinç Aksoy, Yavuz Çakmak, Erhan Saraç, Mesut Görgün, Ercan Pilevneli,Ahmet Taşçı, Rüştü Zeytinli, Bahtıgül Çüren, Serap Erdoğan, Hüseyin Güntay, Harun Kıray, Ahmet Ertuğ.

Kongre sonrası Ak Parti İlçe Binası’nda kısa bir konuşma yapan Başkan Yaman “ Bugün beşincisini tamamladığımız kongre sürecinin Sarayımıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güzel bir kongre geçirdik emeği geçen tüm arkadaşlarımıza kongremize katılan tüm delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.