Şarkılar engel tanımıyor

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında faaliyet göstermeye başlayan Çerkezköy Belediyesi Engelli Korosu çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce koroyu çalışmaları esnasında takip etti

Şarkılar engel tanımıyor
21 Ocak 2013 Pazartesi 08:21

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, geçtiğimiz yıl Şubat ayında faaliyet göstermeye başlayan Çerkezköy Belediyesi Engelli Korosu’nu çalışmaları esnasında ziyaret etti.
ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER
Engelli vatandaşlardan oluşan koronun, Anfi Tiyatro El Sanatları ve Müzik Eğitimi Salonu'nda devam eden çalışmalarını yaklaşık yarım saat izleyen Ertem ve İnce, söylenen şarkılara da eşlik ederken, Ali Ertem çalışmada seslendirilen Beste ve Güftesi Yusuf Nalkesen’e ait ‘Neden Kaçtın Uzaklara’ adlı eseri solo olarak da söyledi. Gayet keyifli bir ortamda devam eden çalışma esnasında Ertem’in yaptığı espriler de çalışmaya renk kattı.
BÜYÜK İLERLEME VAR
Geçen süre zarfında koronun büyük ilerleme kaydettiğini belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, çalışmalarda devamlılığın çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Hepinizi tebrik ediyorum. Hepiniz çok güzelsiniz. Umuyorum ki, en kısa zaman içinde konser verecek duruma geleceksiniz” dedi.
ENGELLİLER HAFTASI’NDA KONSER PLANI VAR
Repertuarlarında şu an 10 şarkı bulunduğunu hatırlatan Koro Şefi F. Fahrihan Ünsal, bu sayıyı 18’e çıkartmak istediklerini belirtti. Mayıs ayında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir konser vermeyi planladıklarını dile getiren Ünsal, “Vereceğimiz konserle ses getirmek istiyoruz. Konserimizi iki bölüm olarak düşündük. Ayrıca solo seslendirilen eserler de olacak” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.