Şehit Dinçer Ersoy kabri başında anıldı

İki sene önce Siirt’in Pervari İlçesinde düşen helikopterde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un şahadetinin ikinci yıl dönümü Çerkezköy Şehitliği’nde yapılan törenle anıldı. Oğlunun Atatürk sevdalısı bir çocuk olduğunu ifade eden annesi Nilüfer Hatun Ersoy, “Onun 10 Kasım’da şehit olması sanki bu sevginin göstergesi. Hem gururluyuz hem de üzüntülüyüz. Ben bir evlat vatana feda ettim ama bir sürü evlat kazandım. Vatanımız sağ olsun” dedi

Şehit Dinçer Ersoy kabri başında anıldı
12 Kasım 2014 Çarşamba 07:59

ŞEHİT DİNÇER ERSOY İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

İki yıl önce Siirt’in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un şahadetinin ikinci yılında isminin verildiği okulun öğrencileri, öğretmenleri ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ile Merkez Komutanlığı tarafından İstasyon Mezarlığı’nda bulunan şehitliği başında anıldı.

VATAN İÇİN BİR EVLAT FEDA ETTİM AMA BİN EVLAT KAZANDIM

Şehit Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy, oğlunun vatana olan sevgisinden bahsederek, “Oğlum Atatürk sevdalısı bir çocuktu. Onun 10 Kasım’da şehit olması sanki bu sevginin göstergesi. Hem gururluyuz hem de üzüntülüyüz. Ben bir evlat vatana feda ettim ama bir sürü evlat kazandım. Vatanımız sağ olsun” diye konuştu.

DUA ESNASINDA ANNESİ AYAKTA ZOR DURDU

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un şehitliği başında yapılan dua esnasında annesi Nilüfer Hatun Ersoy ayakta durmakta zorlandı. Anne Ersoy’a Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Şener Çelik ve eşi destek oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.