SENİ UNUTMAK İSTEMEDİM Kİ SAHNELENDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Seni Unutmak İstemedim ki” adlı tiyatro oyunu tiyatro severlerle buluştu

SENİ UNUTMAK İSTEMEDİM Kİ SAHNELENDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Kasım 2021 Perşembe 16:18

Usta tiyatro oyuncuları Ferdi Akarnur, Kayra Şenocak, Dost Elver ve Buket Dereoğlu’nun sahnelediği ve. Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği oyun Çerkezköy’lü tiyatro severler tarafından büyük bir beğeni ile izlenirken, tiyatro severler bol bol kahkaha attılar.

KAHKAHA TUFANI

11 yıllık bir evliliği konu alan ‘Seni Unutmak İstemedim ki’ adlı oyunda çiftler arasındaki anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar, birbirlerinden istekleri ve beklentileri zaman zaman espirili, zaman zaman hüzünlü bir şekilde anlatılırken, izleyiciler bol bol gülerken, zaman zaman da düşünce dünyasına daldılar.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ AKAY TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Memiş, Bulut Becerik, Sait Yazı, Adem İçli, Şahin Yılmaz, Beytullah Coşkun, Hasan Karaca, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve tiyatro severlerin izlediği oyunun sonunda Başkan Akay sahneye çıkarak ‘Seni Unutmak İstemedim ki’ adlı oyunu sahneleyen tiyatro emekçilerine teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.