ŞENTOP ÇERKEZKÖY'E GELDİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Partililerle biraraya gelen Şentop, Çerkezköy Belediyesi'ni yeniden Ak Parti'nin alacağını söyledi. Şentop, Türkiye'nin iyiye gitmesini istemeyenlerin biraraya gelerek, belediye seçimlerini genel seçim havasına çevirmeye çalıştıklarını söyledi

ŞENTOP ÇERKEZKÖY'E GELDİ
18 Mart 2014 Salı 07:36


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda Ak Partililer ile biraraya geldi. Partililere seslenen Şentop, Çerkezköy'ü yeniden Ak Parti'nin alacağını söyledi.
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GELDİ
Her hafta bir bakanın neredeyse geldiği Çerkezköy'ü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'da ziyaret etti. Çerkezköy’e gelen Mustafa Şentop, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve partililer tarafından karşıladı. Ak Parti İlçe Binası'nda düzenlenen programa katılan Mustafa Şentop partililere hitap etti. Şentop'un öncesinde Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, “Daima hizmet, daima millet diyerek çıktığımız bu yolda, başbakanımızın yolunda ölmek var dönmek yok. O başımızda olduğu sürece Türkiye kazanacak” diye kısa bir konuşma yaptı.
SEÇİMDE ALACAĞIMIZ SONUÇ ÇOK ÖNEMLİ
Bahar'ın ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop konuştu. Şentop yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını belirterek, bu seçimlerin tarihi bir seçim olduğunu savundu. Genel Başkan Yardımcısı Şentop şunları kaydetti:  "Bugünler Türkiye’de siyasetin dönüm noktası olarak tarihe geçecek. Tarihi günler yaşıyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanını seçeceğiz. Haziran 2015’te genel seçimler var. 30 Mart, 3 seçim silsilesinin ilk basamağı. Bu seçimlerde alacağımız sonuç çok önemli. Buna göre çalışmamız lazım.” dedi. 30 Mart seçimlerinin yerel seçim havasından çıkarıldığını ileri süren Şentop “Muhalefet partileri bu seçimi bir genel seçime çevirmeye çalışıyor. Çünkü yerel seçimlere dair politikaları ve projeleri yok. Muhalefetin adaylarının projeleri konuşulmuyor. Muhalefetin sorunu sadece projeyle ilgili değil, aday sorunları da var. Başka partilerden aday toplayarak seçime giriyorlar” dedi.
GENEL SEÇİM HAVASINA SOKUYORLAR
Muhalefet partilerinin aday üretme konusunda sıkıntılarının olduğunu ileri süren Genel Başkan Yardımcısı Şentop “Biz aday belirlemek için 3 ay uğraştık. Partimizi temsil edecek biri olsun istedik. Proje, aday ve politika konusunda muhalefet iddialarını ortaya koyabilecek durumda değil. Proje üretemiyorlar.” ifadelerini kullandı. Seçimlerin bir yarış olduğunu söyleyen Mustafa Şentop “Biz hep beraber koşalım diyoruz. Biz koşuyoruz ama onlar koşmuyor, çelme takarak bizim koşmamızı engellemeye çalışıyorlar. Amaçları koşmak, seçimi kazanmak değil, Ak Parti’yi yavaşlatmak, Ak Parti’nin oyunu düşürmek. Türkiye kötüye gittiği için mi bunu yapıyorlar? Hayır. Ekonomiye baktığımızda Türkiye 4 yıl artı 3 aydır dünyada büyüyen bir ülke konumunda. Sosyal barış bakımından da bir buçuk yıldır kan akmıyor, şehit cenazeleri gelmiyor. Siyasi iktidara baktığımızda 2002’den bu yana siyasi istikrar var. Başbakanımız istikrarın sembolü haline geldi. Türkiye’nin uluslararası itibarı yükseldi. Tüm göstergeler iyiye gidiyor. Bu şerh ittifakını kuranlar vatan millet sevdası ile değil, ülke iyiye gittiği için bir araya geldi” diye konuştu.
TÜRKİYE'Yİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK İSTİYORLAR
İktidardan rahatsızlığın kaynağının içerde değil, dışarıdan olduğunu savunan Mustafa Şentop “Türkiye’nin hasmı olan bazı güçler, istihbarat örgütleri rahatsız oldu. Güçlü bir Türkiye bazı aktörleri rahatsız etti. Bu uluslararası güçlerin Türkiye’de de taşeronları var. Türkiye’yi kendileri yönetmediği için itibarsızlaştırmaya çalışanlar da var. Partilerinin çıkarlarını Türkiye’nin çıkarlarının önüne koyanlar bu ülkenin sahibi olamazlar” dedi. Ak Parti olarak Türkiye’ye hizmet siyasetini getirdiklerini söyleyen Şentop “Eskiden yalan ve palavra siyaseti vardı. Hala o siyaseti sürdürenler var. Artık muhalefet de yeni siyaset anlayışına dönecek. Artık Türkiye’nin kaderi ile AK Parti’nin kaderi bütünleşti. AK Parti gerilerse Türkiye geriler, AK Parti güçlenirse Türkiye güçlenir” dedi.
Şentop, sözlerine yaklaşan seçimlerde Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na tavsiyede bulunarak son verdi.  Şentop, “Seçimlerde sandık görevlilerimize büyük görevler düşüyor. Çerkezköy bizimdir, seçimden sonra da bizim olacak. Ama biz üzerimize düşeni yapmak zorundayız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.