SERGİ AÇILIŞLARI KARAAĞAÇ’TA DEVAM ETTİ

Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı sonunda kasaba ve köylerde açılan kursların yılsonu sergileri Karaağaç’ta açılan sergi ile devam etti

SERGİ AÇILIŞLARI KARAAĞAÇ’TA DEVAM ETTİ
19 Mayıs 2012 Cumartesi 06:25

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nin yılsonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği sergi açılışları Kızılpınar’ın ardından Karaağaç’ta devam etti. 12 kursiyerin el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışını Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ve AKP İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ yaptı.
EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER
Karaağaç İlköğretim Okulu’nda açılan sergide, Makine Nakışı ve Kurdele Nakışı Kursu’ndaki 12 kursiyerin el emeği olan çeyizlik ve hediyelik eşyalar konukların beğenisine sunuldu. Kursiyerlerin makine nakışı ve kurdele nakışı ile yaptığı çeyizlik ürünlerin görücüye çıktığı sergide pikelerden nevresim takımlarına, çarşaf takımlarından sehpa örtülerine kadar birçok el emeği ürün sergilendi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Eğitimlerinin Ekim ayında başladığını hatırlatan Makine Nakışı ile Kurdele Nakışı Kursu Öğretmenleri Atiye Tunçbilek ve Dilek Demirbağ, kursiyerlerin bu süre boyunca çok emek harcadığını belirterek, hepsine teşekkür etti. Kurs öğretmenleri ayrıca, desteklerinden ötürü Halk Eğitim Merkezi idarecilerine ve Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel’e de teşekkürlerini iletti. Öte yandan Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri de verdiği destekten ötürü Okul Müdürü Murat Yeşil’e teşekkür etti.
Açılışa Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci, Halk Eğitimi Müdür Yardımcısı Necmi Akman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Karaağaç İlk Öğretim Okulu Müdürü Murat Yeşil, AKP İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de katıldı.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.