Sertifikalarını aldılar

Çerkezköy’de 4 ay önce faaliyetlerine başlayan Özel Meslek Akademi Merkezi’nde sertifika heyecanı yaşandı. Düzenlenen sertifika töreninde İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu’nu başarıyla tamamlayan 12 kursiyere sertifikaları verildi

Sertifikalarını aldılar
19 Ocak 2013 Cumartesi 08:34

SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI
Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Özel Meslek Akademi Merkezi kursiyerleri için sertifika programı düzenledi. Düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Behçet Güven, Pera Villa Pastanesi’nin sahibi Şahin Aktürk, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, kurs yetkilileri ile kursiyerler katıldı.
UZUN VE ZAHMETLİ BİR SÜREÇ
Özel Meslek Akademi Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Köroğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı törende, mesleki eğitim adına sevindirici ve gelecek için umut verici bir sertifika töreni düzenlendiği belirtilerek, "Bugün burada gerçekleştireceğimiz program uzun ve zahmetli çalışmaların meyveleridir" denildi.
TEŞEKKÜR ETTİ
İnsan Kaynakları Yönetim Kursu'nu gerçekleşmesinde emeği geçen merkezin Kurucu Müdürü Gökhan Atasever'e, yabancı Diller Sorumlusu Aysun Ayan'a, Eğitmen Nergis Serçe'ye teşekkür eden Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Köroğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra Belediye Başkanı Ertem'i kürsüye davet etti.
BAŞKANDAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ
Pera Villa Pastanesi’nin sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu Sertifika Töreni'nde bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy’de Meslek Akademi Merkezi’nin açılmasının memnuniyet verici bir durum olduğunu belirterek “Önce Çerkezköy’e sonra eğitim kadrosuna hayırlı olsun. Sertifika alanlar iş hayatında da çok rahat iş sahibi olabilme imkanına sahip olacaklar. Tüm kursiyerlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
TÜM PAYDAŞLAR KAZANACAK
Ali Ertem’in konuşmasını tamamlamasının ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan kürsüye gelerek, “Eğitim çerçevesinde tüm paydaşların da kazanacağı bir süreç var. Hem eğitim verenler hem eğitim alanlar, eğitim alıp da bunu hayata geçirecek insanların hizmet sundukları yerlerde kazanacaklardır. Bu aşama da bu kurumu kurup burada hizmet edecek tüm eğitimcilere ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
SERTİFİKALARI VERİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu'nu başarıyla tamamlayan Birsen Buğa, Sevda Kaş, Gamze Küçükçoban, Burcu Gürbüz, Ayşe Çaput, Pakize Keleş, Asuman Öztürk, Aysun Uğur, Candan Şenol, Tayfun Tapur, Elif Ege ve Dilek Karacan’a sertifikalarını takdim ettiler. Sertifikaların verilmesinin ardından program sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.