Seyidoğlu Baklava 32’nci şubesini Çerkezköy’de açtı

Temeli Habeş Seyidoğlu tarafından 1952 yılında atılan, baklava imalatında bir marka haline gelen, daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla çeşitli lokasyonlarda açılan mağazalar ile satış ağını genişleten Seyidoğlu Baklava’nın 32’nci şubesi Çerkezköy’de açıldı.

Seyidoğlu Baklava 32’nci şubesini Çerkezköy’de açtı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Temmuz 2022 Perşembe 09:34

İşletmeciliğini Tayfun Çelik ve kardeşi Gülşah Çelik’in yaptığı Çerkezköy şubesinin açılışı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi No: 40/A adresinde yapıldı.

Çerkezköylülere hizmet verecek olan işletmenin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katılırken, Çelik kardeşleri açılışta Seyidoğlu’nun 2.kuşak sahibi Necati Seyidoğlu da yalnız bırakmadı.

“HAYIRLI OLSUN”

Açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Çerkezköy, Tekirdağ’ın 11 ilçesi arasında önemli bir yeri olduğunu belirterek “Nüfusu da her sene 10 bin civarında artarak 196 bin nüfusa ulaştı. Bu bölgede bir takım ihtiyaçlara, işletmelere ve uğraşlara ihtiyaç var. Kendime görev bildim bütün programımı iptal ettim. Aileye hayırlı olsun, bol kazanç diliyorum. Benim bir özelliğim var açılışı yaptığım yerin de manevi propagandacısı oluyorum. Bugünkü Seyidoğlu Baklava’nın manevi propagandacısı olarak gurur duyuyorum. Hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DUALARLA AÇILDI

Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş’ın duasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek işletmenin açılışı yapıldı. Katılımın yoğun olduğu açılışta işletmeciler Gülşah Çelik ve Tayfun Çelik, konuklarıyla yakından ilgilenirken, davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

TEMELİ 1952 YILINDA ATILDI

Türkiye’de 31, Avrupa’da 6 şubesi bulunan Seyidoğlu’nun ülke genelinde 32’nci şubesini Çerkezköy’de açmaktan ve Seyidoğu markasını Çerkezköylülerle buluşturmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Gülşah Çelik, “Temeli 1952 yılında atılan Seyidoğlu, hem Türkiye’nin hem de dünyanın sayılı markalarından bir tanesi. Seyidoğlu olarak baklava, pasta ve börek çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı ve dünya mutfağı çeşitleriyle de hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın aileleri, yakınları ve sevdikleri ile birlikte huzurlu ve mutlu olabilecekleri bir ortam yaratmaya çalıştık. Çerkezköylülere en iyi şekilde hizmet vermeyi arzuluyoruz” dedi.

“BU SORUMLULUK VE BİLİNÇLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

1952 yılında Seyidoğlu’nun temellerini atan babası Habeş Seyidoğlu’ndan 2000’li yıllarda tezgahı devralan, 14 yıl boyunca kurumsallaşma yolunda ve markayı korumak için gece gündüz demeden çalışan 72 yaşındaki Necati Seyidoğlu da, Seyidoğlu bayrağını 8 sene önce oğlu Serdar Seyidoğlu’na devrettiğini ifade ederek, “Seyidoğlu, babadan oğula, oğuldan toruna geçerek markalaşarak ve kurumsallaşarak bugünlere geldi. Koruyup kolladığımız, her lokmasını helal ürünle yapıp, helalinden kazanıp aziz milletimize helal ürünü kaliteli bir şekilde sunmak için Türkiye genelinde 32, yurt dışında da 6 şubemizle halkımıza gıda sektöründe hizmet etmenin sorumluluğu ve bilinciyle hizmet üretmeye devam ediyoruz. Çerkezköy halkı da Seyidoğlu tatlarını tadarak bizleri ve atalarımızı hayırla yad edecektir. Çerkezköy işletmemizin başta Gülşah Çelik ve Tayfun Çelik kardeşler olmak üzere Çerkezköy’e, ülkemize ve Seyidoğlu ailemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.