Sıfır Atık Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

Sıfır Atık Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Nisan 2023 Cumartesi 11:17

Etkinlik kapsamında küçük sanayi site kavşağında kırmızı ışıklarda bekleyen sürücülere günün öneminden bahsedilirken, sürücülerden araçlarında bulunan geri dönüşüm atıkları toplandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında ülkemizin girişimleriyle BM’de ilan edilen 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü, ilçemizde farkındalık etkinliğiyle kutlandı.

SÜRÜCÜLER BİLGİLENDİRİLDİ, ATIKLARI TOPLANDI

Kapaklı’da sıfır atık bilincinin oluşması için çalışmalarını başarıyla sürdüren ve farklı projelerle geri dönüşüme büyük katkı sağlayan Kapaklı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte kırmızı ışıklarda bekleyen sürücülere günün öneminden bahsetti. Ekipler ayrıca sürücülerin araçlarında bulunan geri dönüşüm atıklarını da topladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.